Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lesz velem most, hogy kezdődik a bikiniszezon?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy a kérdés elsőre nem ide illik, de végül is a párkapcsolatomat érinti. Nem vagyok megelégedve magammal, az alakom nem valami jó, pattanások meg persze pont most jönnek ki, a strandra meg ugye nem lehet sminkelni...a lényeg, h az alakom hagy némi kívánnivalót maga után, a barátom meg izmos, és szerintem tök jól néz ki...természetesen szeme is van, de nekem is, így nem is tudom élvezni a nyaralást, mert folyamatban azt nézem, h ennek vagy annak ilyen szép az alakja, meg ilyen jó nő, a pasimnak k*rvára bejöhet meg stb... Persze tudom, h ezt nem szabadna, de folyamatosan ezen görcsölök. De azt meg nem tehetem meg, és nem is akarom, hogy ezért nem megyünk sehova. De így sem hinném, hogy ez jó. Most biztos azt írják válaszként, hogy mért nem fogytam le nyár elejére, de azzal meg az a baj, h még a maradék mellem is eltűnne...próbáltam ugyanis tenni ez ellen, de az meg hogy nézne ki, h bikiniben semmi mell...annyira kétségbe vagyok esve. Ha valakinek volt már ilyen gondja, és sikerült túllépnie rajta, vagy jó tanácsot adna, attól pár sornak nagyon örülnék.2012. jún. 21. 22:55
2/6 anonim válasza:
fogad el magad,a pasig nem maradna melleted ha nem tecenel neki,ne torogy masal:)
3/6 anonim válasza:
ha annyira zavar az alakod, akkor tornázz rá! nem kell fogyni, csak "szépítsd" az alakod. de mivel a barátod veled van, és nem egy jó testű lánnyal, akkor én a helyedben nem paráznék a strand, bikini miatt, mert attól, hogy ránéz egy lányra, még veled van, téged szeret. ha nem szeretne, nem tetszenél neki, akkor szerinted most együtt mennétek a strandra? fogadd el magad, a pasid is így szeret!;)
4/6 anonim válasza:
strand előtt és után esetleg ott helyben csinálj meg neki minden mocsokságot amire izgul :) és hidd el nem fogják érdekelni a nálad jobb csajok ;)
5/6 anonim válasza:
Húha, ezek szerint duci vagy és mellé még kicsi a melled is. Felejtős.
6/6 anonim válasza:
Ha én kellene válasszak két nő közül: az egyiknek nagy dudái vannak, karcsu derékkal, de nagyon gyenge a szeretkezésben (és nem is érdekli hogy jobb legyen, mert el van szállva a szépségétől), a másik egy átlagos lány, de ért a szeretkezéshez, habozás nélkül az utóbbit választanám. Remélem elmondtam a lényeget :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!