Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nikicicaaaa kérdése:
Hazudik, vagy én reagálom túl?
Figyelt kérdés
4 hónapja vagyunk együtt a barátommal,eddig minden rendben volt,de tegnap külön mentünk el bulizni.Ő a haverjaival volt,én meg a barátnőimmel.Másnap találkoztunk és ott volt a barátom egyik haverjai is.Elkezdtünk 3-an beszélgetni és vhogy szóba került a tegnap este.Erre megszólalt a srác a barátomnak a beszélgetés közben,hogy még jó hogy te vitted haza azt a csajt...:SS.Most ez mi?kérdeztem tőle,de nem mondott semmit.Mind ketten azt mondták hogy ne kombináljak.De ez akkor is fura...17/L,párom 192012. jún. 21. 22:37
1/8 anonim válasza:
hát én tuti kiakadnék és elkezdenék balhézni... meg mi ez hogy 'ne kombináljak'? akkor legalább mesélje el pontosan, hogy mi volt...
2/8 A kérdező kommentje:
Hnap tutira elfogok vele beszélgetni,és ajánlom hogy valami ésszerű magyarázatot adjon.Nem szokás idegen csajokat hazafurikázni,miközben az embernek barátnője van
2012. jún. 21. 22:45
3/8 anonim válasza:
amúgy tuti hazudik a pasid és megb*szta a csajt :'DD
4/8 anonim válasza:
egy tanács, ha elfogadod...
teljesen nyugodt hangnembe kérdezz rá, kicsit később...
mond h nem akarod gyanúsítgatni, csak zavar téged h nem meséli el és már a kapcsolat elején titkolózik
ha akk sem mondja el, ha normálisan megkérdezed, akk téll kiakadhatsz :)
5/8 A kérdező kommentje:
2.hát én megbízok a barátomba,mert szeretem,és remélem nincs igazad. 3.megfogadom a tanácsod,nem szeretnék nekiesni,mert abból csak balhé lenne,azt meg nem akarom
2012. jún. 21. 22:49
6/8 anonim válasza:
sajnálom, de tényleg baszás volt akkor éjszaka
7/8 anonim válasza:
Ne haragudj, de szerintem szex is volt, ez 100%. Nem viszünk csak úgy haza nőket. És azért mondták, hogy ne kombinálj, mert gondolom kicsúszott a pajti száján és nem tudtak hirtelen mit mondani.
Úgyis hazudni fog, ha lefeküdt vele.
23/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!