Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti összejönnétek kövér pasikkal?
A párom akit imádok 104 kg..Igaz magas ő is,de odavagyok érte.
Szóval sok nőnek bejön a nagysúlyú férfi
(én 160cm/ 59 kg vagyok
Külsőre a nők nem fognak rád tapadni ehhez szokj hozzá, de ha te teszel azért hogy legyen barátnőd és most nem a fogyásra gondolok. Hanem arra hogy odamész hozzá beszélgetsz vele meg ismerkedsz és ha így megtudod fogni a leányzót akkor nem fogja érdekelni őt hogy milyen a külsőd.
Én is hasonló vagyok hozzád 18 éves 170cm magas és közel 100 kiló vagyok, mégis van barátnőm mert nem a külsőm miatt vacakolok miatta hanem odamentem hozzá beszélgettem vele majd szépen úsztam tovább az árral végül kimozdultam vele heti többször és ő egy bomba csaj azt hozzá teszem és kicsivel magasabb nálam, de imádjuk egymást több mint 1 éve járunk és fülig szerelmes belém és ha 2 napig nem lát már hiányzok neki. Szóval nem feltétlen a kinézeteddel lehet baj de ha belsőleg is roncs vagy akkor tényleg reménytelen a helyzeted. Esetleg ha normálisan öltözködsz olyan ruhákat választasz amik nem emelik ki nagyon az alakod meg nagyjából igyekszel karban tartani a tested akkor hidd el az is vonzó lehet.
# 10/14
Szerinted az nem igaz,hogy : A kulso megfog,a belso megtart...?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!