Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tegyük fel, hogy meggazdagszom. Annak ellenére még lehet normális barátnőm?
2 és fél milliárd napi szinten 17 milliót kamatozik! Az már más téma hogy megéri e az egészet lekötni, vagy érdemes e egyéb dolgokba fektetni!
Kérdés ellenére, amelyik nő a pénzre megy az pénzéhes r*banc. Ha ki tudod szűrni ezeket, meg a másik ostoba k*rva kategóriát, akkor maradnak a normális nők! Ők pénzed nélkül is szeretni fognak, mert nekik nem a szex, meg az anyagi javak az elsők, hanem az érzelmek!
Látom te is azok közé tartozol akik a bulvárszemetet igazságnak tartják, és amit ott leírnak elhiszik kételkedés nélkül!
Ha igaz lenne amit te írsz senki se tenné be a pénzét. Nekem volt lekötve pénzem, és többet vettem ki miután lejárt a lekötési futamidő, mint a mennyit lekötöttem. Szóval máris megbukott a buták által terjesztett rémhír. Szóval ha ez működik kis összegnél, akkor nagynál hatványozottan!
Hát aki úgy köti le a pénzét, hogy annak felszabadulásakor kamatadót kell fizetni, az meg is érdemli hogy levonják belőle!
De ahogy mondtad a 7,5%ból marad 5%od mindenféle adó levonása után, szóval ez még mindig +, azaz nem fogyott a pénzedből hanem nőtt. Így az előbbi csak veszteséges a lekötés hablatyod máris megvétóztad te magad! Amíg 2,5 millánál ez csak 125e ft, addig 2,5 milliárdnál 125 milla / év. Ez még így is +10 millió havonta.
"persze ha 5 éven túl kötöd le, akkor nincs kamatadó, szóval egy részét lekötöd hosszú távra. (mondjuk a felét). Ami kb 5,5% évente. "
!!!+7,5 ből marad +5.5% évente!!!
Nem tudod értelmezni azt amit te megad írtál?
Gondolkozz még egy kicsit. Hidd el, nagyon hülyén fogod magad érezni a végén. ;-)
Esetleg ajánlom ezt az oldalt tanulmányozásra:
Meg egy-két korábbi hozzászólást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!