Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tegyük fel, hogy meggazdagszom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tegyük fel, hogy meggazdagszom. Annak ellenére még lehet normális barátnőm?

Figyelt kérdés
2012. jún. 21. 00:21
1 2 3
 11/22 anonim válasza:
alapvetően kell érteni hozzá, de ilyen mennyiségben tényleg nem kell, elég csak lekötni.
2012. jún. 21. 12:15
 12/22 anonim ***** válasza:

2 és fél milliárd napi szinten 17 milliót kamatozik! Az már más téma hogy megéri e az egészet lekötni, vagy érdemes e egyéb dolgokba fektetni!

Kérdés ellenére, amelyik nő a pénzre megy az pénzéhes r*banc. Ha ki tudod szűrni ezeket, meg a másik ostoba k*rva kategóriát, akkor maradnak a normális nők! Ők pénzed nélkül is szeretni fognak, mert nekik nem a szex, meg az anyagi javak az elsők, hanem az érzelmek!

2012. jún. 21. 12:21
 13/22 A kérdező kommentje:
Rendben, lekötöd. A kamatadót levonva és az inflációt figyelembe véve is legjobb esetben is csak értéken marad a pénz, de valószínűleg kis mértékben csökken. Szóval a pénzed szépen elkezdett csökkenni, pedig még egy fillért sem költöttél el belőle. Hát nem téged foglak felkérni pénzügyi tanácsadómnak.
2012. jún. 21. 14:15
 14/22 anonim ***** válasza:

Látom te is azok közé tartozol akik a bulvárszemetet igazságnak tartják, és amit ott leírnak elhiszik kételkedés nélkül!

Ha igaz lenne amit te írsz senki se tenné be a pénzét. Nekem volt lekötve pénzem, és többet vettem ki miután lejárt a lekötési futamidő, mint a mennyit lekötöttem. Szóval máris megbukott a buták által terjesztett rémhír. Szóval ha ez működik kis összegnél, akkor nagynál hatványozottan!

2012. jún. 21. 16:45
 15/22 A kérdező kommentje:
Nem tudom, nem olvasok bulvárszemetet, tv-t sem nézek, mert egyszerűen nincs türelmem kivárni a reklámokat, azért a két sorozatért meg a kártyát sem volt érdemes a gépben tartani, mert csak a macera volt vele rendszertelepítéskor. Én csak a matematikának hiszek, és annak hogy a bankok a kedvező kamatozású betéteknél a befektethető összegnek felső határt szabnak. (tehát az akciós kamat mondjuk csak 100.000-2.500.000 Ft-ig él. Ez nyilván bankja válogatja, de azt érdemes tudni, hogy a bank összességében csak a jegybanki alapkamat alatt tud kamatot közvetíteni. A jelenlegi alapkamat 7% (elképzelhető hogy 7.5%, mivel a malacpersely számlám ennyit fizet 2,5 millióig, dehát ennyit írnak az mnb.hu-n :)), tehát nagy összegre ebből marad mondjuk kiközvetített 6%, ami az adó levonása után mondjuk 5%. persze ha 5 éven túl kötöd le, akkor nincs kamatadó, szóval egy részét lekötöd hosszú távra. (mondjuk a felét). Ami kb 5,5% évente. Kicsit több, mert legyen mondjuk havi szintű kamatos kamat.
2012. jún. 21. 17:03
 16/22 anonim ***** válasza:

Hát aki úgy köti le a pénzét, hogy annak felszabadulásakor kamatadót kell fizetni, az meg is érdemli hogy levonják belőle!

De ahogy mondtad a 7,5%ból marad 5%od mindenféle adó levonása után, szóval ez még mindig +, azaz nem fogyott a pénzedből hanem nőtt. Így az előbbi csak veszteséges a lekötés hablatyod máris megvétóztad te magad! Amíg 2,5 millánál ez csak 125e ft, addig 2,5 milliárdnál 125 milla / év. Ez még így is +10 millió havonta.

2012. jún. 21. 17:54
 17/22 A kérdező kommentje:
Nem vétóztam meg magam, csak nem vettél figyelembe mindent amit leírtam.
2012. jún. 21. 18:07
 18/22 anonim ***** válasza:

"persze ha 5 éven túl kötöd le, akkor nincs kamatadó, szóval egy részét lekötöd hosszú távra. (mondjuk a felét). Ami kb 5,5% évente. "

!!!+7,5 ből marad +5.5% évente!!!

Nem tudod értelmezni azt amit te megad írtál?

2012. jún. 22. 09:38
 19/22 A kérdező kommentje:

Gondolkozz még egy kicsit. Hidd el, nagyon hülyén fogod magad érezni a végén. ;-)

Esetleg ajánlom ezt az oldalt tanulmányozásra:

[link]

Meg egy-két korábbi hozzászólást.

2012. jún. 22. 10:11
 20/22 A kérdező kommentje:
Na de a lényeg. Szerintetek megváltoztatja a pénz az embert? :)
2012. jún. 22. 10:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!