Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek a helyemben? A barátom megütött.
Tegnap este elmentünk sétálni barátommal a városban. Megnézett valami jó csajt, és megkérdezte tőlem, hogy nem rossz kis p.na mi? Mondtam, hogy a lány csinos, de a srác is helyes akivel van. Megsértődött. A kávézóban a pincér fiú megkérdezte, hogy nem-e ismer valahonnan, mert nagyon szép és ismerős arcom van...
A barátom szó nélkül hazarángatott és kiabálni kezdett. Soha nem volt ilyen. Én komolyan... nemtudom. Azt ordította, hogy egy mocskos r.banc vagyok, mert minden pasit megnézek magamnak és biztos százszor megcsaltam már. Csipkelődve meg akartam jegyezni, hogy ő is megnézi a lányokat és mégse.... de durr. Pofon vágott. Dühöngött egy sort, és elment. Ott ültem csöndben zokogva a padlón. Az arcom kétszeresére dagadt és lila lett. Nem ez a lényeg, tökmindegy, hogy fáj. Az a lényeg, hogy hogy tehette ezt? Hogy álljak vele szemtől szemben? Mit mondjak? Szeretem. Teljesen kétségbe estem. Mi a fene változott így meg? Miért?
Soha semmi problémánk nem volt, másfél éve vagyunk együtt.
L/21
Remélem nem bántalak majd meg, de ez a pasas egy kisebbrendűségi komplexussal küzdő kis gyökér! Az ilyenekkel nagyon kell vigyázni, mert nem normálisak- nekem is volt már "szerencsém" hasonlóhoz... :S
Egyébként szerintem megcsalt téged, vagy ha nem, akkor hamarosan megteszi.
Azért mondott rád olyan ocsmány dolgokat, mert mindenki önmagából indul ki!
Sokkal jobbat érdemelsz!
(Majd írhatnál, hogy hogy alakult a dolog, de én a helyedben ezek után szóra sem méltatnám.)
Szia! Na én már ott kiakadtam, hogy szóvá tette, hogy milyen jó csaj az a másik. Te meg erre azt válaszoltad, hogy a barátja helyes, jól tetted. Én is jártam már így, csak az én barátom viccelődve, nem ilyen szavakkal dicsért meg egy lányt. Én meg rávágtam, hogy: Hmmm, azért a pasija ott van. És véget értek ezek a dolgok, elnevettük, és kész. Nem értem a pasid viselkedését. A pincérről meg nem te tehetsz. Ha szép vagy, és megdicsérnek, annak örülnie kellene, mert TE vele vagy, neked ő kell. Nem értem. Mindezek tetejébe még le is k*rvázott..Nekem egyszer mondta az exem ezt. Nekivágtam a karkötőmet amit tőle kaptam, mondta neki, hogy k*rvázd le azt aki megérdemli, ne engem, és otthagytam. Na de még meg is pofozott...az ilyen embereket,akik egy nőt bántanak, a világból kellene kikergetni. Ocsmány dolog volt. Én a helyedben kidobnám...ahogy előttem is írták. Nekem is nehéz volt először, mert nagyon szerettem, de túltettem magam rajta. Arra gondolj, hogy szép vagy, fiatal, és nem hiányzik, hogy 21 éves létedre egy k*csög mellett töltsd a mindennapjaidat. Kelleni fogsz másnak, hidd el, nem érdemel meg téged. Sok szerencsét, és sok kitartást! :)
16/l
Tipikus történet.
Eszedbe se jusson megbocsátani.
Bár nem volt egyértelmű az utolsó kommented miszerint megalázott, de a dolog nagyon egyszerű.
Azonnal ki kell dobni.
Elvileg ilyenkor azt szokták mondani, hogy:
-Felkapták a vizet, de valójában nagyon szeretnek.
-Soha többé nem teszik meg
-Bla-bla-bla
Dobd ki és felejtsd el.
Sok sikert.
Nem ismerjük egymás de egy az biztos hogy ráfejelnék a csávódra.... olyan családban nőttem fel ahol csak ezt láttam akinek párja férje van az tabu és aki megüt egy nőt az egy kis...vannak normális pasik is...életed szerelme??? az aki nem ver meg!!!!!!
Emberek:. Tisztelet Becsület Szeretet!!!!!
ezt nefledje senki!!!!!!
Inkább örülne, hogy csinosnak, szépnek tartják a barátnőjét... büszke lenne rá, hogy csak az övé...
hagyd el. azonnal!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!