Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tennétek a helyemben? A...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek a helyemben? A barátom megütött.

Figyelt kérdés

Tegnap este elmentünk sétálni barátommal a városban. Megnézett valami jó csajt, és megkérdezte tőlem, hogy nem rossz kis p.na mi? Mondtam, hogy a lány csinos, de a srác is helyes akivel van. Megsértődött. A kávézóban a pincér fiú megkérdezte, hogy nem-e ismer valahonnan, mert nagyon szép és ismerős arcom van...

A barátom szó nélkül hazarángatott és kiabálni kezdett. Soha nem volt ilyen. Én komolyan... nemtudom. Azt ordította, hogy egy mocskos r.banc vagyok, mert minden pasit megnézek magamnak és biztos százszor megcsaltam már. Csipkelődve meg akartam jegyezni, hogy ő is megnézi a lányokat és mégse.... de durr. Pofon vágott. Dühöngött egy sort, és elment. Ott ültem csöndben zokogva a padlón. Az arcom kétszeresére dagadt és lila lett. Nem ez a lényeg, tökmindegy, hogy fáj. Az a lényeg, hogy hogy tehette ezt? Hogy álljak vele szemtől szemben? Mit mondjak? Szeretem. Teljesen kétségbe estem. Mi a fene változott így meg? Miért?

Soha semmi problémánk nem volt, másfél éve vagyunk együtt.

L/21

2009. júl. 6. 14:23
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
89%
El a közeléből! Minél messzebbre!
2009. júl. 6. 14:37
 12/38 anonim ***** válasza:
89%

Szakíts vele...

Írd meg ide hogy mit volt! Kitartás!! :)

2009. júl. 6. 14:37
 13/38 anonim ***** válasza:
67%

Az nem igaz hogy aki egyszer megteszi, feltétlenül megteszi majd újból is, mert ha elszabadulnak az indulatok, vagy hirtelen felindulás, akkor sokminden megtörténhet, és nagyon meg is bánhatja az illető! Kell adni még egy esélyt mindenkinek!

De a te esetedre vonatkoztatva, kedves kérdező, a pasidnak rohadtul nem volt igaza! Ha ő is megnézi a csajt, meg még téged cseszeget vele (h "dejó kis p i n a mi?"), akkor inkább kussolljon mert ez egy hányadék dolog. Ráadásul te meg nem is csináltál semmit, úgy ütött meg...

Úgyh sztem éreztesd vele h ez így nagyon nincsen rendben, ha elkezd hajtani, bocsánatot kérni akkor felejtsd el a dolgot és folytassátok! DE ha ezek után is még neki áll följebb, vagy még egyszer megüt, akkor hagyd el a büdös pi c s á b a!

2009. júl. 6. 14:38
 14/38 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem kisebbségérzése van, hogy nem ő kapta az este folyamán a bókokat.... féreg az ilyen, csak magát szereti, ne is foglalkozz vele...

beszéltetek telefonon?

2009. júl. 6. 14:38
 15/38 anonim ***** válasza:
100%

Ez egy vadbarom :( Sajnos ez is ő, egy olyan oldala amit eddig nem mutatott feléd, de egyre többször fogja. Szerintem hagyd ott, bármennyire is fáj. Aki requrvázza a barátnőjét, és megüti, azzal egész egyszerűen nem szabad együtt maradni...

De nekem már az fura, hogy a barátod tőled kérdezi h "jó kis p.na, mi?". Az nem baj, ha egy pasi megnézi a nőket, de én ezek baromira kiakadtam volna eleve...

2009. júl. 6. 14:41
 16/38 anonim ***** válasza:
84%

szörbnyen igazságtalan. egyáltaln hogy meri tőled megkérdezni azt h nemrossz kis p.na az a másik csaj? énmár akkor lekevertem volna neki egyett, és otthagytam volna, ésakkor nemt9örtént volna meg a kávézós incidens sem.

amúgy sztem hagyd ott, nemcsak a pofonért, hanem eleve azért, mert ennyire nyíltan megnéz más csahokat, és még közli veled is, sőt, még igazságtalan is, és még megis üt. katasztrófa. lapátra vele

2009. júl. 6. 14:43
 17/38 anonim ***** válasza:
100%
Majd írj, hogy mi lett a dolog vége.. szegény :(
2009. júl. 6. 14:45
 18/38 anonim ***** válasza:
100%

Vááá... én már ott kiakadtam, hogy megkérdezte tőled, hogy "nem rossz kis p.na mi?" Az hagyján hogy egy férfi megnéz egy jó nőt az utcán, ez vhol természetes. De azért az, hogy akkor teszi ezt, amikor a barátnőjével van... az már sok... és aztán hogy még meg is említi...

A pofon meg... egyértelmű ok a szakításra, ezen még gondolkodni se kell. És nincs második esély! Majd ad neki esélyt a következő nője, de benned ezentúl mindig ott lenne ez a tüske, nem működne ez így már hidd el. Egy durva férfi, aki megüti a gyengébb barátnőjét, az nem érdemel bocsánatot...

19/L

2009. júl. 6. 14:47
 19/38 anonim ***** válasza:
100%

Már nem is szükséges semmit sem tanácsolnom,

drukkolok, hogy simán menjen a szakítás.

L, 18

2009. júl. 6. 14:50
 20/38 anonim ***** válasza:
100%
Szakíts vele... ez elmebeteg!!! Engem egyszer ütött meg a barátom, miután megtett rögtön észbekapott de akkor már késő volt... könyörgött hogy bocsássak meg és ne dobjam ki de engem ez nem érdekelt...
2009. júl. 6. 14:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!