Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek a helyemben? A barátom megütött.
Tegnap este elmentünk sétálni barátommal a városban. Megnézett valami jó csajt, és megkérdezte tőlem, hogy nem rossz kis p.na mi? Mondtam, hogy a lány csinos, de a srác is helyes akivel van. Megsértődött. A kávézóban a pincér fiú megkérdezte, hogy nem-e ismer valahonnan, mert nagyon szép és ismerős arcom van...
A barátom szó nélkül hazarángatott és kiabálni kezdett. Soha nem volt ilyen. Én komolyan... nemtudom. Azt ordította, hogy egy mocskos r.banc vagyok, mert minden pasit megnézek magamnak és biztos százszor megcsaltam már. Csipkelődve meg akartam jegyezni, hogy ő is megnézi a lányokat és mégse.... de durr. Pofon vágott. Dühöngött egy sort, és elment. Ott ültem csöndben zokogva a padlón. Az arcom kétszeresére dagadt és lila lett. Nem ez a lényeg, tökmindegy, hogy fáj. Az a lényeg, hogy hogy tehette ezt? Hogy álljak vele szemtől szemben? Mit mondjak? Szeretem. Teljesen kétségbe estem. Mi a fene változott így meg? Miért?
Soha semmi problémánk nem volt, másfél éve vagyunk együtt.
L/21
Hagyd ott!
Aki egyszer megteszi az megteszi máskor is ...
Gyáva féreg aki megüt egy nőt!!!
Hagy ott..felejtsd el..aki 1x megteszi,megteszi máskor is
Hát ha én lennék az apád, széjjeltörném a kezét a kis rohadtnak.
Felejtsd el ezt a szemetet.
én a helyedben azonnal, gondolkodás nélkül kidobnám Oo
egy férfi nem férfi hogyha megüt.. és ne higgy neki hogyha azt mondja, hogy soha többé nem fog ez előfordulni mert úgyis megfog történni még egyszer.. aztán mi lesz később? kórház?
egy férfi NEM emelhet kezet egy nőre főleg ha szereti is.. bár nem hiszem, hogy szeret ha képes volt megütni..
sajnálom.. de szerintem minél hamarabb szabadulj meg tőle és nézz egy olyan fiú után aki szeret, tisztel és vigyáz rád!!!
17/l
Csinálnék neki egy 45-ösz szájat...:S
Itt nincs miről beszélni. Aki megüt egy lányt ássa el magát kész. Szakíts vele... az ilyen nem férfi. 18 (F)
Nem is tudom mit kérdezgetek itt. Igazatok van, az fáj, hogy én is tudom. =(
Beszélek vele most azonnal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!