Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tennétek a helyemben? A...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek a helyemben? A barátom megütött.

Figyelt kérdés

Tegnap este elmentünk sétálni barátommal a városban. Megnézett valami jó csajt, és megkérdezte tőlem, hogy nem rossz kis p.na mi? Mondtam, hogy a lány csinos, de a srác is helyes akivel van. Megsértődött. A kávézóban a pincér fiú megkérdezte, hogy nem-e ismer valahonnan, mert nagyon szép és ismerős arcom van...

A barátom szó nélkül hazarángatott és kiabálni kezdett. Soha nem volt ilyen. Én komolyan... nemtudom. Azt ordította, hogy egy mocskos r.banc vagyok, mert minden pasit megnézek magamnak és biztos százszor megcsaltam már. Csipkelődve meg akartam jegyezni, hogy ő is megnézi a lányokat és mégse.... de durr. Pofon vágott. Dühöngött egy sort, és elment. Ott ültem csöndben zokogva a padlón. Az arcom kétszeresére dagadt és lila lett. Nem ez a lényeg, tökmindegy, hogy fáj. Az a lényeg, hogy hogy tehette ezt? Hogy álljak vele szemtől szemben? Mit mondjak? Szeretem. Teljesen kétségbe estem. Mi a fene változott így meg? Miért?

Soha semmi problémánk nem volt, másfél éve vagyunk együtt.

L/21

2009. júl. 6. 14:23
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
100%
Szemét, ami a lehető legjobb, hogy szóba sem állsz vele többet. Újra megtenné, ez biztos.
2009. júl. 6. 14:58
 22/38 anonim ***** válasza:
100%
hagyd ott, ne tedd tönkre magad
2009. júl. 6. 15:04
 23/38 anonim ***** válasza:
100%
aki egyszer megüt az többször is meg fog ha látja rajtad h nem ütöd vissza vagy nem dobod ki látja rajtad h ezzel fogdában tud tartani..én a helyedben szakítanék,nekem nem kéne egy olyan pasi ha egy rossz szót is mondok az rögtön megüt.amikor találkoznék vele mondanám neki h ezzel a pofonnal mindent elrontot.és igy ennek vége.ilyenkor mindig jönn a bocsi csak elburult az agyam meg stb.de ezt nem kell bevenni..de hagyd magad..én a helyedben akkor már vissza ütötem volna és rögtön montam volna neki h VÉGE!!
2009. júl. 6. 15:19
 24/38 anonim ***** válasza:
100%
Azonnal hagyd el! ez csak rosszabb lesz! Jobbat érdemelsz és meg is fogod találni azt a jobbat!:) Kitartás!:)
2009. júl. 6. 15:40
 25/38 A kérdező kommentje:
Átmentem hozzá és... megalázott. Nem értem, szeretem és nélküle nincs életem. Mindennek vége.
2009. júl. 6. 15:40
 26/38 anonim ***** válasza:
100%
Hát szerintem inkább érezd magad rosszul egy ideig a szakítás végett,de ne hagyd ,hogy tönkre tegye az egész életedet.
2009. júl. 6. 15:45
 27/38 anonim ***** válasza:
100%
Kidobtad??Mi az hogy még ő alázott meg??
2009. júl. 6. 15:52
 28/38 anonim ***** válasza:
100%

Előző vagyok és nem értettem hirtelen ezt a "mindennek vége" dolgot.

Ez most nem vígasztal, de majd később rájössz, hogy jobban jártál így mint ha vele maradsz tovább.Nem érdemelt meg téged.

2009. júl. 6. 15:55
 29/38 anonim ***** válasza:
100%
beszéld meg vele hogy iet nem tehet de ha szeret bocsánatot fog kérni egy kis időn belül de ha esetleg nem akkor add vissza neki és kérj szünetet hátha attolészdeztér :-D
2009. júl. 6. 15:58
 30/38 anonim ***** válasza:
100%
Hagyd ott. ez egy szánalmas kis féreg. a beteges féltékenységét meg az agresszióját meg kezeltesse a pszichiátrián. valószínűleg egész eddig is megvolt benne az agresszió, csak idáig sikerült neki elnyomnia, most meg kitört. hagyd ott, mert újra meg fog ütni.
2009. júl. 6. 16:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!