Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szeret vagy csak ragaszkodik?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeret vagy csak ragaszkodik?

Figyelt kérdés
Körülbelül fél éve "kevergek" egy fiúval hol össze jöttünk hol szakítottunk de minidg ő velem mert hogy nem érzi azt amit kellen és így nem megy én angyon szeretem de minidig mindig megkeres h próbáljuk meg megint már harmadszorra jöttünk össze és ez volt leghosszab majdnem egy hónap de megint szakított mert hogy csa hétvéén találkozunk és h így nem tud belém szeretni sajnálja deneki ez így nem megy... nem telt el két nap a szakítás után megint felhozta hogy nem tudja mit érz írántam mert ha nem vagyunk együtt akkor kellek neki ha meg együtt vagyunk nem tudja mi van:S aztán megint elkezdtünk úgy beszélni mintha semmi se történt volna és megmondtam neki h jobb lesz ha nem bezsélünk mert ő kérte h feljtsem el és így ez nem fog menni... és ő ezt nem akrja elfogadni és azt is mondta hogy te is meg én is tudjuk hogy a kettőnk kapcsolatának még nincs vége... és nem tudom mit tegyek nagyon szeretm nem akrom elveszíteni de már kezdem úgy érezni hogy csak játszik vagy már nem tudom h mit gondoljak...
2009. júl. 6. 13:41
 1/6 anonim ***** válasza:
Játszik veled, jól érzed. Kell neki egy lány, az biztos, de ha tényleg TE kellenél neki, akkor tenne érte valamit, nem gondolod?
2009. júl. 6. 13:43
 2/6 anonim ***** válasza:

"felhozta hogy nem tudja mit érz írántam mert ha nem vagyunk együtt akkor kellek neki ha meg együtt vagyunk nem tudja mi van" - A tipikus se veled se nélküled szindróma.

Ajánlom ezt a cikket: [link]

2009. júl. 6. 13:45
 3/6 A kérdező kommentje:
köszi a segitséget:) igazából én is úgy érzem h csak játszik de a hétvégén olyat is mondott h túl sokat jelntek neki ahhoz mert valmit be akrta szólni s akkor mondta ezt és a hétvégén együtt vltunkegy buliban és akkor sem hagyott békén... és hiába mondtam neki hogy teljsen komoylan gondolom ezt nem beszélést h elfeljtsem nem akarja ezt
2009. júl. 6. 13:49
 4/6 anonim ***** válasza:

Igen, amit írtál az tipikus. Velem is ugyanezt csinálta egy srác. És amikor mondtam, hogy na most volt elég, vége, ennyi volt, akkor könyörgött, akkor jöttek a szép szerelmes vallomások, amiket persze elhittem, és nem tudtam ellenállni, ő meg röhögött rajtam a hátam mögött. Ha szerelmes lenne beléd, akkor nem csinálná ezt. És sajnálom, hogy ezt mondom, de ha eddig nem szeretett beléd, akkor ezek után se fog. Szállj ki most, bármilyen nehéz is, hidd el nekem, jobb.

(Bár én se hallgattam senkire, azt mondtam, hogy hülyék, hogy csak rosszat akarnak, hogy nem tudják, hogy mit érzek, meg hogy nem ismerik őt. Hát nem így volt, és bárcsak rájuk hallgattam volna, akkor ma nem az lenne, ami.)

2009. júl. 6. 14:01
 5/6 anonim ***** válasza:
Amit tesz, az ékesebben beszél annál, amit mond. Mondani bármit lehet...
2009. júl. 6. 14:06
 6/6 A kérdező kommentje:
Igen igaz nekm is sokan mondták h hagyjam aúgy az üzieitek hatására meg is írtam neki h hagyjuk ő meg azt mondja bolon vagyok hogy azt hiszem h csak játszik meg hogy én honna tudom h ő mit érez és hogy mondta már h valmilyne szinten kellek neki aztán megírtam hogy nekme ez nem elég uh hagyjuk is de erre már nem jött válasz...
2009. júl. 6. 16:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!