Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeret vagy csak ragaszkodik?
"felhozta hogy nem tudja mit érz írántam mert ha nem vagyunk együtt akkor kellek neki ha meg együtt vagyunk nem tudja mi van" - A tipikus se veled se nélküled szindróma.
Ajánlom ezt a cikket: [link]
Igen, amit írtál az tipikus. Velem is ugyanezt csinálta egy srác. És amikor mondtam, hogy na most volt elég, vége, ennyi volt, akkor könyörgött, akkor jöttek a szép szerelmes vallomások, amiket persze elhittem, és nem tudtam ellenállni, ő meg röhögött rajtam a hátam mögött. Ha szerelmes lenne beléd, akkor nem csinálná ezt. És sajnálom, hogy ezt mondom, de ha eddig nem szeretett beléd, akkor ezek után se fog. Szállj ki most, bármilyen nehéz is, hidd el nekem, jobb.
(Bár én se hallgattam senkire, azt mondtam, hogy hülyék, hogy csak rosszat akarnak, hogy nem tudják, hogy mit érzek, meg hogy nem ismerik őt. Hát nem így volt, és bárcsak rájuk hallgattam volna, akkor ma nem az lenne, ami.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!