Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez nagy korkülömbség? Müködhet ez így?
Nyugodtan sétálgassanak fagyizgassanak együtt miért baj ez? :)
a kissrác is legalább felszed egy kis tapasztalatot hogy kell a lányokkal beszélgetni és jól indul majd a gimiben hogy neki barátnője van/ volt. :)
Nincs ezzel semmi baj.
szerintem nem az. az a hozzászóló, aki írta, hogy pedofil hajlamú... WTF?! -.-
A nővérem és a volt barátja közt is ilyesmi volt. Szerették egymást és jól megvoltak. Nem tudom már miért szakítottak.
13/l.....
Háát, én 15 éves lány vagyok, elvileg fejlettebb a koromnál, de inkább csak mentalitásomban:) Volt egy srác, aki eggyel alattam járt, és nagyon tetszett. Tudtam, hogy nem szerelem, de eszméletenül kellett valaki, akivel lehetek. Tudtam, hogy mit gondol rólam. Kerekperec megmodtam neki, hogy bejön nekem. El is szállt magától, hogy neki idősebb nője van. Borzalmas volt... Elijesztettem magamtól az igazi szerelmemet, akit el akartam felejteni ezzel a fiatalabbikkal. Szörnyen szégyellm. Mintha be lettem volna... hm, érted. Életem legnagyobb baromsága. Még most sem értem magam. Nem vagyok ku*va, csak... hülye voltam.
Szerintem abból a szempontból jó, hogy alapozzatok. De kérdezd meg magadtól, hogy TÉNYLEG ere vágysz-e. Nem ismerem a gondolataidat, a múltadat, de saját hibámból merítve tapasztalatot, azt mondom ez így nem jó. Nem lenne igazi szerelem. Működhet, de csak az ő szintjén. Ergo semmi komolyabb érzelem. De hát bakker, valahol el kell kezdeni, igaz?:) Azt mondom, sodródj az árral, próbáljátok ki. Még BÁRMI kisülhet a dologból! Élvezd, ha jól esik! Sok bologsàgot!
"Neked pedig egy-két évvel idősebb srácot ajánlok, aki vigyáz rád, és megmutatja milyen egy igazi FÉRFI."
Egy 16 éves fiú hol fog neki igazi férfit mutatni? Fényképen? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!