Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Működhet egy kapcsolat úgy, hogy utáljuk egymás zenei stílusát? Mik a tapasztalataitok?
ő 23, én 21
ő valami nem túl elterjedt elekrtomos "zene" rajongó
én kb 10%-ban hallgatok elektromos zenét, amúgy rock punk alter metál klasszikus...
mindkettőnknek nagyon fontos a zene, én zenélgetek is
egyébként meg hasonló az érdeklődésünk és azt hiszem összeillenénk
a megoldás: fülhallgató! -nem egy mai találmány különben.
amikor meg nem hallgattok zenét akkor lehet dumálni mozizni tvzni.a fesztiválokon-bulikon stb stb meg felváltva lehet tolerálni a másikat ill külön külön eljárni. ez olyan HATALMAS probléma ami kb 16 éves korban kerül megkérdezésre a GYK-n.később majd lesznek mások: pl ki adja fel a törlesztőrészletet,ki viheti el a kocsit,ki tankoljon stb stb.
ma 17:17 A green day neked egy kórság? Ennyi erővel a te diszkómuzsikád is csak torzított hűtőszekrénycsapkodás és ajtónyikorgás.
Én is hasonló zenét hallgatok mint a kérdező, kiegészítve egy kis post hardcore összes fajtájával :) Barátnőm viszont nagy minimálos, de a dubstepet sem veti meg. Mi megoldjuk: ha bulizni támad kedve, akkor elmegyek vele. Őt hagyom a barátnőivel szórakozni, de persze a pultnál ülve szemmeltartom. Ha nagyon szépen kéri, rászánom magam és megpróbálok valami tánc félét is csinálni vele, de inkább csak iszogatok. Sokat. Cserébe eljön velem koncertekre, többnyire ő is tisztes távolságról tart szemmel, miközben én mindkét kezemben félig teli sörösüveggel pogózok. Én szerettettem vele meg egyébként az igényes kocsmákat. Nem lerészegedni kell, hanem élvezni a hangulatot egy jó társasággal :) Velem pedig ő szerettette meg a dubstepet, de nem a förtelmes skrillex félét, hanem az igazit. Ennyi, soha nem fogunk együtt tombolni, de meg lehet oldani. Nem ez a leg fontosabb dolog egy kapcsolatban. Pláne, ha az már másfél éve tart :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!