Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha közösségi oldalon levelezik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha közösségi oldalon levelezik más nőkkel, akkor megcsal?

Figyelt kérdés
Tudomásomra jutott, hogy a párom az egyik közösségi oldalon hétköznap este (23 órakor) otthonról (amikor nekem azt mondta, azért nem találkozunk aznap, mert tanul) meghívta 5 nő ismerősét aznap estére a lakására. Az 5 nő közül az egyik a volt barátnője. (épp az előttem lévő) Azt tudom, hogy aznap kora este a barátaival ivott, tehát volt benne alkohol rendesen. Azóta eltelt 1 hónap de nekem az egészről semmit nem szólt. Szerintetek ez gáz? Felnőtt emberek vagyunk, már nem tizenévesek. A kapcsolatunk ugyan nagyon friss és éppen ezért nem értem. Mit tennétek? Buktassam le? De hogyan? Mert akkor bukok én is, hiszen a teljes igazsághoz hozzátartozik, hogy az infót belépve a közösségi oldalára, és elolvasva a levelezéseit jutottam. Tudom, igen, szemét dolog, de megtörtént. Szerintetek miért tette ezt?
2012. jún. 20. 12:07
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Majd meséld el, mit reagált...
2012. jún. 20. 15:11
 12/15 anonim ***** válasza:
Ja engem is érdekel mi a magyarázat erre...
2012. jún. 20. 22:02
 13/15 A kérdező kommentje:

A magyarázat a következő volt: részeg volt, és az ex nővel kapcsolatban volt lelkiismeretfurdalása, mivel nem szépen váltak el, és úgy gondolta, hogy ha meghívja őket egy rövid italozásra, akkor esetleg enyhíthet a haragon. Azért nem mondta el,mert szerinte ez jelentéktelen dolog volt. Semmi hátsó szándéka nem volt a lányokkal kapcsolatban.Nincs egyéb magyarázata, nem tudja megmagyarázni másképp. Megérti hogy én kiakadtam, tudja , hogy hibázott, sajnálja, többet nem fordul elő, csak engem szeret, és csak engem akar.

Mi a véleményetek?

2012. jún. 21. 09:22
 14/15 anonim ***** válasza:

Ha te efölött napirendre tudsz nézni, és nem nyomozgatssz többet a mailjei között, akkor ok.

Én biztos, hogy nem hinném el, szerintem kamu az egész.

24/N

2012. jún. 21. 12:11
 15/15 A kérdező kommentje:
Nem tudom,hogyan alakulnak tovább az érzelmeim. Nem ígértem semmit.
2012. jún. 21. 12:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!