Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha közösségi oldalon levelezik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha közösségi oldalon levelezik más nőkkel, akkor megcsal?

Figyelt kérdés
Tudomásomra jutott, hogy a párom az egyik közösségi oldalon hétköznap este (23 órakor) otthonról (amikor nekem azt mondta, azért nem találkozunk aznap, mert tanul) meghívta 5 nő ismerősét aznap estére a lakására. Az 5 nő közül az egyik a volt barátnője. (épp az előttem lévő) Azt tudom, hogy aznap kora este a barátaival ivott, tehát volt benne alkohol rendesen. Azóta eltelt 1 hónap de nekem az egészről semmit nem szólt. Szerintetek ez gáz? Felnőtt emberek vagyunk, már nem tizenévesek. A kapcsolatunk ugyan nagyon friss és éppen ezért nem értem. Mit tennétek? Buktassam le? De hogyan? Mert akkor bukok én is, hiszen a teljes igazsághoz hozzátartozik, hogy az infót belépve a közösségi oldalára, és elolvasva a levelezéseit jutottam. Tudom, igen, szemét dolog, de megtörtént. Szerintetek miért tette ezt?
2012. jún. 20. 12:07
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Részeg volt nem hiszem hogy komoly lett volna viszont ha elment hozzá a csaj akkor az elég para. Szerintem kérdezz rá nála hogy mióta együtt vagytok csal e meg és kérdezz rá hogy boldog e stb ha ugy látod érzed rajta hazudik akkor szerintem szállj ki belöle még most
2012. jún. 20. 12:10
 2/15 A kérdező kommentje:

Szinte biztos vagyok benne,hogy nem mentek el a csajok, hiszen azért mert este 11-kor valakinek jön egy hirtelen ötlete, magamból kiindulva,én sem mennék.

Azért is nem értem az egészet,mert ha nem tudnék erről a dologról,azt mondanám, hogy nagyon szeret,mert érzem,megtesz mindent a kapcsolatunkért, odafigyel rám. Éppen ezért ha feltenném neki a kérdést,hogy megcsalt e, valószínűleg megdöbbenne a kérdésen,hogy miért feltételezek én ilyet róla.

Egy kis pplussz infó az aktális estéhez, hogy azon az éjszakán folyamatosan küldözgette nekem a szebbnél szebb sms-eket. Szóval már tényleg nem értem mire volt ez jó? Vagy ha akkor elmennek hozzá a csajok,akkor elmondta volna nekem?

2012. jún. 20. 12:20
 3/15 anonim ***** válasza:

Hát ez szemét húzás volt tőle, nekem ilyen pasi nem kellene, aki 5 másik lánnyal veszi körül magát részegen, amikor velem is találkozhatott volna. Ha ilyet megcsinál akkor durvább dolgoknak sem áll ellen. Ki tudja mik történtek, vagy més hány ilyen volt...

Azzal hogy nem szólt róla, saját magát minősíti.

Nem azt mondom hogy minden lépéséről be kell számolnia, de ha otthon házibulit tartott 5 lány haverjával azt azért megemlíthette volna...

Hát én másnap megkérdeztem tőle, hogy mit tanult, meddig tanult, mire tanult, mi volt a leckébe, és megfigyeltem volna a reakcióit..Lebuktatni nem fogod tudni, hiszen már 1 hónap is eltelt, ezt akkor kellett volna, azonnal másnap, vgay max 1 héten belül..legközelebb légy figyelmesebb.

Hogy miért tette? Biztos szereti ha sok nő veszi körül, aztán este fantáziálhat róluk az ágyba... Bocs hogy ezt irom, de a legtöbb pasi gyökér, és szex terén bármire képes..sajnos, ösztönlényel:S

2012. jún. 20. 12:24
 4/15 A kérdező kommentje:
Sajnos csak most derült ki számomra a dolog. De mondom,nem hiszem hogy elmentek a csajok akkor este,de már maga a tény,hogy ő kereste meg őket és hívta fel magához. Miért? Ez nekem bonyolult. Valahogyan szeretném a tudtára hozni,hogy tudom és ne nézzen hülyének,és adjon rá magyarázatot,de akkor bukok én is. Így pedig a bizalmam rendült meg de rendesen. Ha én is bukok ő sem fog már bízni bennem,és vége a kapcsolatnak.
2012. jún. 20. 12:29
 5/15 anonim ***** válasza:
én a helyedben elgondolkoznék rajta, hogy érdemes-e tovább folytatni ezt a kapcsolatot. 22F
2012. jún. 20. 12:35
 6/15 A kérdező kommentje:

Ha megkérdezném tőle konrétan, már hallom a magyarázatot (nem ma kezdtem), hogy ők csak barátok,és régen találkoztunk és azzal a nővel is barátok maradtak stb.

De szerintetek ez már elegendő ok arra,hogy véget vessek egy kapcsolatnak?

Férfiak válaszát is nagyon szívesen venném,mert az ő fejükkel csak ők képesek gondolkodni. Köszönöm.

2012. jún. 20. 12:39
 7/15 anonim ***** válasza:
Engem ezen a ponton már nem érdekelne, hogy megcsalt-e. Hazudott. Nekem ennyi elég, hogy döntsek egy ember jelleméről. Hogy miért tette, az sem érdekel. Éljen úgy, ahogy neki jó. Nekem ennél több kellene. Én elköszönnék. (Ha egy friss kapcsolat így indul... akkor mit gondolsz, meddig fajul később?) Nézz magadba: Neked ez elég? Nem hiszem. 28L
2012. jún. 20. 12:57
 8/15 A kérdező kommentje:
Nem hazudott,csak nem mondta el. Az ugyanaz? Értem a hozzászóló indokát,csak attól tartok az lesz a magyarázat hogy ő nagyon szeret engem,és a csajok csak barátok. És mi van ha több ilyen nem lesz,és majd tényleg engem akar? Vagy ne áltassam magam ilyenekben? Egyszer botlott,többször is fog?
2012. jún. 20. 13:04
 9/15 anonim ***** válasza:

Irreleváns a kérdés. Meg is mondom, hogy miért: egy olyan kapcsolat, ahol szükségét érzed, hogy nyomozz utána, belenézz az üzeneteibe, nem a bizalmon alapul. És egy ilyen lebukás után garantáltan nem is fog már soha.

24/N

2012. jún. 20. 14:02
 10/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Eddig bírtam. Mivel nem tudok vele találkozni,megkérdeztem tőle sms-ben,hogy miért tette. És bevállaltam hogy én is hibáztam. Az én lilkiismeretem tiszta. És teljesen igazatok van. Köszönöm a segítséget.
2012. jún. 20. 14:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!