Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Segítség szerető lettem! Tanács?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Segítség szerető lettem! Tanács?

Figyelt kérdés

Rövid leszek.

Huszas éveim elején járok, a pasi a huszas évei végén... Házas, van egy kisbabájuk is. Munkatársak vagyunk. Mióta ismerem, látok benne valamit, ami nagyon vonzott...Gáznak éreztem nős pasira rámenni, ezért nem is kezdeményeztem, megtette ő... Én meg végülis belementem... Csak néhány titkos, bújkálós talin vagyunk túl, de én máris úgy érzem, hogy simán belé tudnék szeretni. Jó vele minden, teljesen összhangban vagyunk testileg, lelkileg is. A házassága elég zűrös, nem igazán boldog. Fiatalon jött neki a házasság, a gyerkőce is. Talán lehet esély arra, hogy egyszer kilépjen belőle, akár miattam és velem maradjon? Normális válaszokat kérek, arra nem vagyok kiváncsi, hogy ilyen rib@nc, meg olyan kurv@ vagyok, hogy szétszedek egy családot... Én is elítéltem az ilyesmit, egészen addig amíg bele nem csöppentem, és fejfájást nem okoz... Ugye mindenhez két ember kell.. Nos? :) Vélemények?

2012. jún. 20. 10:49
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
pff :D a fika az megy ;D egyébként én nem moderálgattam semmit, nem is tudom, hogy hogy kell. lesz@rom, ha még 5x lek.urvázol is, gondolom az oldal szerkesztői is nézegetik mi van itt, és akár moderálhatnak is ;)
2012. jún. 20. 12:01
 12/16 anonim ***** válasza:

#10 Dugulj el és get out of there.

Álszent liba.

Kérdező nyilván nem a lgjobb dolog,de többiek gondoljatok bele,ha a pasi megkap otthon mindent az asszonytól jól szopik,nyeli,imád dugni,csinos,nem elhanyagolt ,,szülés után",akkor meg fogja csalni a pasi,szerintetek?

Ugye,hogy nem.

A feleség is ludas ebben sőt lehet még jobban,hogy a pasi félre akar dugni mást keres.Van egy mondásom sőt kettő is:

1.Mindek menjek a szomszédba tejfölért amikor otthon mhazait kapok

2.Az aranytojást tojó tyúkot nem vágom le

Ebből az a lényeg,ha a pasi megkapna mindent otthon nem keresne másik nőt,ennyi az egész.

Tudakold meg,hogy mit akar tőled,veled lenne-e,elhagyná az asszonyt érted.

Vagy csak játszadoztok egymással.És dönts-e szerint.

2012. jún. 20. 12:44
 13/16 anonim ***** válasza:
Kedves utolsó! A kérdező nem a feleség. Talán rossz az a kapcsolat. A kérdező a másik fél, és mint olyan, kérte a véleményünket. Én azt gondolom, hogy az a házasság tönkremehet, vagy megy is... de mint másik félnek lennének elvárásaim. Nem lennék szerető. Hagyja ott, és utána keressen meg. Addig nem. Az , hogy miért ment félre a házasságuk, nem az én dolgom lenne. Azt oldják meg vagy zárják le azok, akik benne vannak.
2012. jún. 20. 12:53
 14/16 anonim ***** válasza:

Két lehetőség van (én mindkettőre láttam példát a környezetemben):

1. A pasi felelősségből a családjával marad, akkor is, ha nem érzi jól magát a házasságában, de nem akar vasárnapi apuka lenni, a gyerekéből elvált szülők gyermekét csinálni, még akkor sem, ha egyébként téged akarna...

2. Annyira rossz a házassága, hogy megadod neki az utolsó lökést ahhoz, hogy kilépjen.

Tudom, nem sokat segítettem, de - bár nem olvastam el a válaszokat - ismerem a tipikus válaszokat az ilyen kérdésekre. Nekem egyszer egy barátom mesélte el, hogy nem lett volna ereje kilépni a rossz házasságából, ha nem jött volna képbe az új szerelem... de jött, egy ideig a szeretője volt, aztán elvált a pasi és elvette a korábbi szeretőt. Azóta is boldog házasságban élnek, gyerekük is született. (Az előző feleségnek is lett új kapcsolata.) Szóval bármi lehetséges. Amit tehetsz, hogy nem követelőzöl, hisztizel, mert akkor olyan lesz, mintha egy második feleség lennél...

2012. jún. 20. 19:10
 15/16 anonim ***** válasza:

A trágár válaszolónak: nem a kérdező moderálgatott, hanem egy válaszoló, amúgy meg az oldal szerkesztői. ;) Attól még primitív vagy...

Egyébként nézz utána egy szótárban, hogy pontosan mit takar a kifejezés. Mert nem azt, amire használod.

2012. jún. 21. 07:48
 16/16 anonim ***** válasza:
Gáznak érezted nős pasira rámenni, de viszonozni nem érezted gáznak? Neked tényleg egy olyan gerinctelen alak kell, aki nem tud odaállni a felesége elé és elmondani, hogy mást szeret?
2012. nov. 19. 11:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!