Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudjátook, hogy apárotok nem csalt tényleg meg Titeket?!
1.: Nem lenne rá ideje.
2.: Nem lenne hozzá helye.
3.: Falun élünk, nem kell egy hét, hogy tudjak róla.
4.: Ebben szerencsére egyetértünk: csalni gerinctelen és undorító dolog. Mindkettőnket csaltak már meg, közös a sérelem.
5.: A problémáinkat szerencsére meg tudjuk beszélni. Megbeszélés alatt nem azt értem, hogy addig fosom a szót, míg igazat nem ad.
"Bízom benne"
Nem tudhatom 100%ra, de feltételezem, hogy nem tette/teszi. Nem gondolom, hogy ilyet tenne, mert nem ilyen ember. Ha mással akarna lefeküdni, annak komoly oka lenne. És az ilyesmiket inkább korán megbeszéljük.
24F
A párom nem tud hazudni, és nem is akar nekem.
Egy kapcsolatban alap dolog (legalábbis nálunk), hogy beszélgetünk. Ergo ismerem a párom gondolatait, vágyait, és tudom, hogy bizonyos helyzetekben mit tenne és mit nem.
Szóval egy jó, és őszinte kapcsolatban ezt az ember tudja, hogy nem csalja meg a másik.
28/n
Én nem tudom, csak remélem.
Miből SEJTEM: el tud számolni az idejével, pénzével és kapcsolataival. A saját illata van rajta. Stabilan kedves velem, ritka az ingadozás. Bármikor van velem kedve szexelni.A telefonját elölhagyja, az e-mailjeit meg tudnám nézni.
Persze tudom, alkalom szüli a tolvajt...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!