Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért történik ez meg, ha minden rendben?
Az exem felszedett valami ócska kis nőcskét a netről, holott nekem meg azt mondta, semmi baj nincs a kapcsolatunkkal. Ezt én is így gondolom. Annál is inkább, mert korábbi kapcsolataimban mindig az volt a legnagyobb bajom, h. a pasas nem figyel rám eléggé, és ezt értem a szexre főként. Az exemmel jó volt a szex, nagyon élveztük mindketten, egyébként is jól megvoltunk, sokat voltunk együtt, jó pár hónapja már együtt is éltünk. Nem is veszekedtünk, mindenki szerint szerencsésnek mondhattuk magunkat, hogy boldog párt alkottunk. Én is így gondoltam. Miután rákérdeztem az exemnél, ő is azt mondta, minden oké és jól érzi magát velem minden tekintetben.
Így aztán a szakítás is úgy történt, h. előtte még 10 perccel okés volt minden, mikor láttam, mit is művelt azzal a közösségi oldalon fenékmutatogatós, egyébként primitív csajjal és akkor már azt mondtam, ebből elég! Engem nem alázhat meg ilyen primitív nőcskével, de amúgy semmilyennel sem - és kidobtam az exemet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!