Igy zajlik az éjszaka! elalszik19kor felkel22kor (nem tudom most már 2 hete igy van) én bemegyek kiveszem lerakom az ágyra és mellé bujok! Ezzel rendben volt is minden eddig! De most mi történik?
első vagyok - Kócos Barby - Mi volna akkor, ha megemelnéd a tápszer adagját, hogy jóllakjon. Vannak 6 hósan már tejbe dara pépek is, amivel megvacsoráztathatod, és ha kér egy kis adag tápszerrel még megfejelve, biztos elalszik, akár átaludva az éjszakát. Próbáld meg kikísérletezni.
Egy 2 éves és egy 4 hónapos kisfiúk anyukája
hát nem is tudom...mi a lányunkat 6 hósan este 9-kor fektettük le, most 7,5 hónaposan fektetjük 8 óra körül. 9-kor kapott vacsira tápszert, büfi, jóéjt puszi és kész. előtte 5-6 körül evett szintén tápszert, délelőtt volt gyümölcs és délben főzelék. persze reggel is tápszer, magyarán 5-ször evett.
Nem tudom, hogy mekkora a babád, és mennyit eszik, de nekem soknak tűnik a tápszer a főzelékkel együtt. Azt hiszem ezt a kettőt megbonthatnád, tehát fürdés előtt 2-3 órával egyen főzeléket, legyen ez 19-kor, fürdés után pedig ihat tápszert.
egyébként könnyen kipróbálhatod, hogy éhes-e, megkínálod egy kis tápszerrel, vagy valamilyen teával, ha elfogadja, éhes, vagy legalább is szomjas, amit nem is csodálnék egy ilyen komplett vacsi után. De megébredhet a fogzás miatt is, illetve a szeparációs szorongás is jelentkezhet, bár ez utóbbi nem valószínű, ha melletted sem nyugszik meg.
azt sem írtad, hogy mi történik, miután megébred, tehát mikorra hogyan alszik el ismét, illetve megébred-e éjjel, mert a 22 óra még nem tekinthető annak, legalább is akkor éppen hogy elkezdődik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!