Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Féltékeny vagyok! Hogyan küzdjem le?
Figyelt kérdés
Egyszerűen zavarnak a barátom új ismerősei fb-n, ha összejövetelen beszél/táncol egy jó ismerősünkkel(lány)pedig én is ott vagyok, ha beszél a haverjai barátnőivel. Nem mondtam még neki,hogy ez mennyire idegesít engem,mert nem akarom elriasztani magamtól.:-( Hogyan küzdjem le a féltékenységet?Légyszi segítsetek!2012. jún. 19. 22:55
1/2 anonim válasza:
Erre egy megoldás, legyél biztos benne, hogy szeret. Kényeztesd, legyél vele nagyon kedves stb., ha ilyen leszel, ezt tőle is visszakapod, és nem hiszem, hogy másik barátnőt akar majd (persze szerintem ez most sem így van).
2/2 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!