Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Viszonzatlan szerelem?

Figyelt kérdés
meséljetek....
2012. jún. 19. 19:46
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
56%
Van,volt és lesz is...:)
2012. jún. 19. 19:47
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Volt és van...
2012. jún. 19. 19:48
 3/11 anonim ***** válasza:
Volt még kiskoromban most pedig tetszik egy srác és ő meg valószinüleg csak barátkozni akar mert nem ad semmi extra jelet csak beszélget velem mindennap :S
2012. jún. 19. 19:49
 4/11 anonim ***** válasza:
fél évig szerelmes voltam egyik haveromba.....nem mertem neki elmondani, pedig sokan piszkáltak minket, hogy jöjjünk össze. kiábrándultam, és elmondta nekem, hogy szeret.......pech.
2012. jún. 19. 19:49
 5/11 anonim ***** válasza:

Van.

Egyik osztálytársamba beleszerettem, de nem kellettem neki. Már-már túltettem magam rajta...

2012. jún. 19. 19:54
 6/11 Ájron ***** válasza:
100%
volt. egyszer. 1 évig. azóta szadó p*rnót is nézek és elég sokszor álmodom az illető lány bántalmazásáról. Ezek mellet megkeseredtem, intoleráns, magamnak való, és gyűlöletteli lettem. És már a vaníliát se szeretem. bár ez lehet a következménye másnak is...
2012. jún. 19. 20:06
 7/11 anonim válasza:
100%

Velem most is ez van:-(

Naon jó barátom és naon tetszik de csak egyirányú

Hát gyerekek ilyen a szerelem.

2012. jún. 20. 11:00
 8/11 Ájron ***** válasza:
értem milyen az... faja dolog pedig a vanília... No viccet félre téve: Tényleg? Ez egy kicsit megnyugtat hogy nem csak én hulltam szét enyire
2012. jún. 20. 13:34
 9/11 anonim ***** válasza:
két éve tetszik egy fiu, talán szeretem is. volt többször is esélyem nála, valahogy mindig elbsztuk az egészet. és még mindig nem tudom elfelejteni. pedig már 3hónapja nem köszönünk egymásnak, levegőnek nézük egymást...
2012. jún. 20. 22:07
 10/11 anonim ***** válasza:
Szar egy dolog, az biztos! Én is reménytelen szerelem után futok, két éve. Észrevett, beszéltünk (Néha még mindig),de nem kellek neki...pedig,mint nőt észrevett, de mégse kellek neki...:/ én meg nem tudom kiverni fejemből...Nem tudom sajnáljam-e magam v röhögjek.
2012. jún. 21. 21:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!