Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha a parom latszolag ossze akar jonni valakivel, es en messze vagyok tole?
Megmondom,mi van: egy féltékeny barom vagy aki az egyébként jó kapcsolatát ezzel b@ssza szét de ripityomra és a lány még nem is tud arról,hogy kutakodsz utána,elolvasod a privát beszélgetéseit és feltöröd a netes profiljait-és még neked áll feljebb,hogy miután összevesztetek(gondolom a hatványozott féltékenységed miatt) ő mert szóba hozni egy pasit aki elérhető(nem külföldről veszekszik vele) nem b@szogatja,hogy "úgyis megcsalsz" és a tetejébe még gondolom, jól is néz ki és szimpatikus neki!! Naná,hogy eljátszik a gondolattal,hogy vált ha tőled csak a szart kapja a nyakába. De mint láthattad,nagy hatással(pozitív) volt rá,hogy egy beszélgetés során normális voltál..
Mi a megoldás? Ne kutakodj utána! Ha folytatni akarod a kapcsolatot, bízz benne mert így semmi értelme. Csak akkor fogsz megnyugodni ha azt olvasod,hogy megcsalt. Te eldöntötted,hogy ez lesz és módszeresen tereled abba az irányba.
Gép kikapcs és ne légy ilyen f@sz,aki tönkrevágja a kapcsolatát a betegés kutakodással.
20N
UI: Másfél éve vagyok együtt a párommal de én is ugyan úgy megnézem a pasikat mint a pasik a nőket. "Hűséget fogadtam,nem vakságöt." Ismerős?:) Sőt! A barátnőimmel rendszeresen beszélünk is azokról a pasikról akik csak arra várnak fehérnemű modell testükkel és eszményi arcukkal,hogy szétmenjünk de egyikünk sem csalja meg a párját. Ez egyfajta pozitív visszajelzés,hogy kívánatosak vagyunk. A nő nem lesz egy csapásra aszexuális lény mert van valakije.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!