Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lebukott! Mit tegyek most?
Figyelt kérdés
Van régóta egy férfi akivel jóban vagyunk,túlzottan is.Kedveljük egymást,vonzódunk egymáshoz.Nagyon sokat dolgozik,és néha eltűnik egy két hétre.Én eddig azt hittem a munka miatt,meg a gyerekei miatt(elvált).De mint kiderült nem ezért hanem mert mindig hülyítették a nők vagy ő a nőket és azért hanyagolt,és amikor nem jöttek be ezek a nők hozzám rohant vissza.Most nem tudom de picit csalódott vagyok.Tudom laza viszony de most nem tudom mit tegyek hogyan viszonyuljak hozzá?Nem kérek le hurrogó válaszokat!2012. jún. 19. 12:23
1/10 anonim válasza:
sajnálom, akkor sem fogok tudni pozitív választ adni. egy ilyen férfi nem megbízható, és csaj az idődet fecsérled vele.
2/10 anonim válasza:
Megértelek...szerintem küld el a francba. hány éves a pasi? és mit dolgozik,hogy sosem ér rá? kiváncsiságból... ha nem akarod kiírni, nyugodtan írj privit:))
3/10 anonim válasza:
Nyugodtan járj egy gyökér sráccal aki félrekúr, ha van rá lehetősége, minek válogatósnak lenni, dugasd szét a pinád, mint a legtöbb csaj. Most komolyan, elég idős vagy, már ahhoz, hogy önállóan gondolkodj, és ne GYöKér emberektől kérj tanácsot.
17/F
4/10 Mara Acoma válasza:
Hát ha egy kicsit is tartod magad valamire, akkor elhajtod a pi....ba!!!! Kapsz ennél 100Xor jobbat is!
5/10 anonim válasza:
tartósan ne építs rá, ha jól érzed magad mellette akkor maradj vele, de te is kezdj el körbenézni egy normális pasi után és ha megvan, akkor dobd
6/10 A kérdező kommentje:
32 éves.Van egy cége,amin belül sokat kell utazni külföldre.Én 27 éves vagyok.Laza kapcsolat mert nekem most nem fér bele a komoly része meg neki sem.De akkor is nekem hihetetlen amit csinál.
2012. jún. 19. 12:29
7/10 A kérdező kommentje:
Nem hiszem hogy nagyon kúrogatott volna.Csak hülyíti őket meg egy két nő őt is mivel van pénze.Ezt élvezi hogy körül rajongják.
2012. jún. 19. 12:31
8/10 anonim válasza:
2-es vagyok:
akkor ez esetben, ha neked sem fér bele komolyabb, akkor egyet értek az 5-össel :))
9/10 anonim válasza:
Te tudod, hogy mit jelent számodra ez a tulzott joban levés. Ha neked jo az a szerep, hogy visszajár hozzád mint egy stabil lyukhoz, akkor fogadd el, ha nem, akkor pedig zavard el!
10/10 A kérdező kommentje:
Ez az hogy zavar.Meg mondjam neki?Jó ez a szerep csak mindennek van határa.
2012. jún. 19. 13:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!