Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ma lebukott párom, mit tegyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ma lebukott párom, mit tegyek?

Figyelt kérdés

A barátnőm hivott h ott áll a parkoloba s egy fekete cigány ribanccal--aki illegette magát neki. kértem adja át páromnak a telefont, átadta én heves felindulásomban. -mi a KVA anyádat csinálsz? Erre ő. mi? Te hogy beszélsz én velem és lerakta, visszahivtam b. nőmet, h adja vissza akagylót neki, de addigra elmentek ki-ki a saját autójával.Erre én rögtön hivtam munka helyén,fönöke mondta h párom ma meg holnap szabad napos-amiről nemtudtam,kérdeztem a ribi be ért-e,mondta h az öltözőbe van,kérdeztem van-e köztük valami-nem bent meloba nincs,de ő nem a testőrük,én kiabálni kezdtem h bemegyek megtépem ezt a ribit stb.arre a főnök bepöccent h ezt rendezük melón kivül...belátom utolag igaza volt,de akkor ez okosnak tünt!Kezdtem infokat szerezni s kiderült h már jó 2hónapja parkolozgatnak...de engem meg abba reménytetett hogy még rendbe jöhetnek a dolgok!Az igazsághoz hozzá tartozik h pár honapja mi hibánkon kivül,család jovoltábol elég zürös volt életünk!!Legjobb barátját is hivtam ő azt mondta nincs senkije,de le ment hozzá,s képzeljétek bevolt "lőve"azaz gyógyszerezve,de ki akadt hogy miért pletykálnak rola stb....s h a ribivel csak azért talizgatott mert ő szerezte neki a gyógyszereket-xanaxot,jó mi???szerintetek?kinek hidjek?nem birok gondolkodi!!imádom kicsi fiamat,de érzem lassan az összes élő szervemet felemészti ez a helyzet!Ezért az emberért tűzbe mertem volna a kezem annyira jó apa-társ volt!MINTAAPA!Sjna az ő szülei nem szeretnek,haza is költözött egy ideje,de ettől függetlenül "együtt"voltunk,na és az ősei tutira huzzák ellenem,ELLENEM-aki ki emelte a cigányságából s elfogadtattam szeretteimmel,mert jó ember volt!mi is lett belőle,nem hiszem el!hogy történhetett velünk ez?esküszöm ha távolabb élnénk "rokonoktól"semmi gondunk nem lenne!!!De mindezek tetejébe egyfolytába magamat hibáztataom amiért ide jutottunk,hogy kicsi fiam nem ezt érdemli stb.tényleg csk én tehetek róla?

Írjatok valami jót-okosat:)

Azoktól elnézést kérek akik sértőnek tartják írásomat!!

2011. júl. 27. 01:11
 1/9 anonim ***** válasza:
58%

Sztem kezdj új életet, mindenki érdekében! Főleg a kicsi fiad miatt! Nem lenne jó, ha veszekedésben/gyűlölködésben nőne fel.

Párod megcsalt ez ellen már nem tudsz semmit tenni, szakítottatok mind1 mi miatt. Lehet, hogy valaha szerettétek egymást de nem működött.

Gondolj a fiadra és lépj tovább.

2011. júl. 27. 01:25
 2/9 anonim ***** válasza:
84%

Olvasd el, mit írtál, miket tettél, miket gondoltál közben, milyen állapotban vagy, mit ad neked ez a férfi, ez a kapcsolat. Hová zuhanhatnál még lejjebb? Nem tudom, a párod hazudik-e, de a kapcsolatotokból kiindulva valószínűleg igen. Te nem bízol benne, megalázod magad miatta a főnöke és kollégái előtt. A családja nem szeret, ő elköltözött.. Ez kapcsolat szerinted? Vagy szerelem? Egyik sem.

Ébredj fel, a fiad miatt. Felejtsd el ezt a pasit! Ha jó apa, akkor látogassa a fiát, és legyen az apja. De neked nem társad.. Lépj túl rajta, mert csak tönkreteszitek egymást. Ha jól sejtem, már így is az idegösszeomlás vagy a tettlegesség határán vagy. Szedd össze a méltóságodat, és vedd észre hogy olyasmiért harcolsz, ami nem létezik! Nincs közös jövőtök! Van viszont egy fiad, aki nem ilyen életet érdemel!

2011. júl. 27. 01:27
 3/9 anonim ***** válasza:
23%
Mért kell lehurrogni a kérdezőt?Mert kiakadt?Menjetek már a p.csába!Hallgass azokra,akik normális választ adtak.
2011. júl. 27. 01:40
 4/9 anonim ***** válasza:
46%

1, Ha indulatból kezdesz intézni dolgokat, akkor félsiker-kudarc lesz az eredménye.

2, A párod szerintem nem volt, jóember vagy mintaapa, max te voltál nagyon szerelmes.

Kutyából nem lesz szalonna, valszeg korábban is ilyen volt már.

Szóval én azért nem esküdnék meg rá, hogy "ha távolabb élnénk "rokonoktól"semmi gondunk nem lenne!"

+1 Mondjuk van egy tippem, hogy te vonzódsz a zűrős esetekhez, stílusból is lejön.

2011. júl. 27. 02:09
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Kezd új életet egy magyar férfival.
2011. júl. 27. 06:16
 6/9 anonim ***** válasza:
Szedd össz a maradék méltóságod és állj tovább.
2011. júl. 27. 06:51
 7/9 A kérdező kommentje:
Azok akik okosat irtak,köszönöm,akik meg saját maguk jellemét itt nyilvánitják ki sértő szöveggel azokat SAJNÁLOM itt kell ki élnetek magatokat?hááát lehet egy életetek!!!!ha jóóót nem rosszat miért!!!ez az én Magyarországom,tényleg ilyenek az embere itt?!!!hát ez szomorú!!!Gondolkodjatok "sötét-rosszak",ha van annyi agyatok!!!!Persze nem haragszom senkire:)puszi mindenkinek:)
2011. júl. 27. 19:07
 8/9 anonim ***** válasza:
Ki a sötét?elolvastad már mit irtál?
2011. júl. 28. 07:50
 9/9 anonim ***** válasza:
Én pl.nem is Magyarországról válaszoltam....de látom,hogy töröltek..nem bírják,fáj az igazság...
2011. júl. 28. 10:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!