Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgy érzem a pasim már nem szeret. Mit tegyek?
valószínűleg valami miatt kiábrándult belőled.
Szerintem dobd.
2012. jún. 19. 09:29
Szerintem alap dolog lenne minden nap bezsélni legalább egy 5 perc erejéig, de az is alap hogy ne mindig csak ő hívjon téged. Remélem, az ő heti 3 hívása mellett te is felhívod legalább 2x.
2012. jún. 19. 09:32
Tudod miért mondják, hogy a távkapcsolat sosem működik?
Mert minden ember érzése egy idő után kiég.
Ha egy ember igazán szereti a másikat, szó szerint fájdalmas a másik hiánya.
Senki nem mazoista, mivel ez az érzés kiég egy idő után, marad egy űr amit próbál az ember kitölteni.
Nevezheted ráunásnak vagy akárminek, a lényegen nem változtat.
Ha meg nem távkapcsolat, mi az ördögért nem találkoztok sűrűbben?
Mit kell telefonálgatni?
2012. jún. 19. 09:34
4/9 A kérdező kommentje:
Persze hogy én is hívom, heti 4*. Ez alap, de régen mindig magátol folhivott, meg szolnokrol Bp-re utazott csak h talalkozzon velem, ma meg mar az utca vegeig se nagyon akat :*(
5/9 A kérdező kommentje:
távkapcsolat, de nagyon gyakran talalkozunk. min havi 1*
Hát ez alapján valószínűleg már nem szeret, csak lehet ezen így még ő maga sem gondolkozott el annyira. Ha gondolod próbáld meg mondani neki hogy néha jól esne neked egy kicsit több figyelmesség. De ha meg tudod tenni, szerintem szakíts ha nem változik.
2012. jún. 19. 09:38
Miota vagytok 1 utt? nezd en 23 vok fura felfogassal,manak elek.(probalok) Voltam ilyen szituacioba mikor a b nömmel mar 1.5 eve voltunk 1 utt es tudod minden nap dum es mar 1 ido utan kicsit unalmas volt mert nem tudtunk 1 masnak mit mondani o sulizott en melo es minen nap ugyan az,hanyagoltuk a telozast 2 x hetente es utanna jobb lett csak nallunk volt szerelem,1 ideig :D na szoval lehet hogy sok neki a dolog de lehet h mar nem ugy erez irantad ezt meg kene beszelnetek,h mi a szitu szeretn nem szeret erdemes tovabb huzni a akapcsolatot v nem udv F 23
2012. jún. 19. 10:13
A havi 1-2x találkozás rettentően kevés egy normális kapcsolat fenntartásához. Másfél évig éltem távkapcsolatban úgy, hogy minden hétvégén találkoztunk, a hosszabb szüneteket pedig együtt töltöttük, mégis egy idő után rettentően ellaposodott a dolog és már semmi örömömet nem leltem benne.
Lehet, hogy párod is beleunt kicsit ebbe a dologba. Napi szintű találkozásnál is egy idő után ellaposodik a kapcsolat, ha a felek nem tesznek érte. Nektek erre nagyon lehetőségetek sincs, úgyhogy nem csodálom, hogy így állnak a dolgok. Ennek ellenére nem a szakítást javaslom, hanem azt, hogy próbáljatok meg kicsit többet találkozni, menj néha te is hozzá. Amennyiben lehetőségetek van rá, költözzetek össze, hátha az megmenti a kapcsolatot, ha többet vagytok együtt.
2012. jún. 19. 10:16
9/9 vanessa89 válasza:
sziasztok.a nevem vanessa.23 eves vagyok.van egy baratom.1 eve együtt elünk.de ugy erzem ö nemszeret.ö nem magyar allampolgar.es most bejelentette hogy felesegül akar venni.de tartok tölle hogy csak azert akar elvenni felesegül es azert van meg velem hogy megkapja az allampolgarsagi papirokat.de en nagyon szeretem.csak az a baj hogy vannak alra jelek hogy van neki valakije rajtam kivül.kerlek segitsetek.mit tegyek?
2012. okt. 12. 22:55
Kapcsolódó kérdések: