Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam meg neki?
Figyelt kérdés
Nagyon szeret a barátnőm de szeretnék vele szakítani. Hogy mondjam úgy el neki hogy ne bántsam, sértsem meg ?2012. jún. 19. 08:30
1/13 anonim válasza:
Nem tudod úgy megmondani, h ne bántsd meg, de mondd meg minél hamarabb
2/13 anonim válasza:
Lehetetlenre vágysz. Ezer közül egy ember fogadja el, hogy a másik már nem viszonozza az érzelmeit.
Bármit teszel, rosszul fogja magát érezni, mert elveszít valamit és az mindig fájdalmas.
3/13 anonim válasza:
Ez olyan fájdalom, amin túl kell esni és becsülettel, bátorsággal kell szembenézni a helyzettel. Én kétszer elváltam, tudom milyen odaállni és megmondani. De nyiltan kell ezt tenni, őszintén, nem sumákolva. Esetleg fel is lehet tárni az okokat, tanulságként.
4/13 Dottorre válasza:
Pl így:
" Ne haragudj, de nem érzem már azt irántad, amit kellene, ezért úgy gondolom jobb lenne nekünk külön"... "Sajnálom!"
Csak azt ne mondd, hogy barátok még lehetünk, mert ettől a legtöbb ember agybajt kap.
5/13 A kérdező kommentje:
Utolsó hozzászóló azért akarok vele szakítani mert miattam haragszanak rá és én ezt nem akarom. a szülei kedvelnek jobban mint a többi pasiját és én csak a lánynak szeretnék jót...
2012. jún. 19. 09:44
6/13 A kérdező kommentje:
és nagyon szeretem a lányt de így ártok neki
2012. jún. 19. 09:45
7/13 anonim válasza:
jaj ezért nehogy szakíts :S engem nem érdekelne, mi bajuk a szüleimnek/barátaimnak/akárkinek, amíg velem van a barátom, de ha elhagyna ezért, belehalnék.. :S gondold át rendesen!! biztos, hogy nélküled jobb lesz neki? :/
18L
8/13 A kérdező kommentje:
Nem tudom utolsó válaszadó.. Mióta együtt vagyunk azóta a szülei mindenért veszekednek vele..
2012. jún. 19. 11:00
9/13 Dottorre válasza:
Az nem miattad van. Minden nőnek vannak ilyen problémái, nem kell emiatt szakítani. Ez evvel, és a kamaszkorral jár.
10/13 anonim válasza:
A szülei miatt nem kell szakítanod vele. Döntsd el magadban, hogy tényleg ez az az ok , amiért szakítanál vele, vagy csak magadnak mesélted be. De ha nem szereted, mond meg konkrétan neki, hogy mit érzel, jobb mint a kifogás. A csajok amúgy is rögtön rájönnek. A maradjunk barátok szöveget hanyagold. =(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!