Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerinted ez meddig tartható...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerinted ez meddig tartható titokban, vagy mondjam meg?

Figyelt kérdés
Amikor 20 éves voltam párszor lefeküdtem egy 35 éves nővel, akkor volt neki egy 14 éves lánya, de nem láttam őt soha se, csak azt mondta, hogy van neki. Jó kapcsolatban voltunk, de a lányáról nem volt sohasem szó, már előtte is ismertem, mert a tanárom volt, amikor lefeküdtünk, akkor már két éve nem tanított, tehát 6 éve ismertem akkor(4 évig tanított 15-18-ig, 2 évig nem találkoztunk), utána kb. négy évig nem találkoztunk. Most 27 vagyok, 3 éve járok egy lánnyal aki most 21 éves, kb. 1 hónap múlva bemutatott az anyjának, és akkor találkoztam a tanárnőmmel újból, mindketten kicsit elszégyelltük egymást, azt megmondtuk a barátnőmnek, hogy már ismerjük egymást, mert tanított, de azt nem, hogy lefeküdtünk. Rögtön megbeszéltük, hogy a mi kapcsolatunk a lánya előtt is tovább legyen titokban Egyébként két éve ugyanabban az iskolában tanítunk. Tehát három éve járok a lányával, és nagyon szeretem a lányát, az anyja iránt már semmit sem érzek, csak egyszerű barátságot. És annyira szeretjük egymást, hogy házasság is lehet belőle, ha majd elvégzi a fősulit. Szerinted mondjuk meg neki, hogy fogadná? Nagyon szeretem őt, nem akarom elveszíteni, ilyen hülyeség miatt.
2012. jún. 15. 18:27
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
na ez szerintem kamu! :D
2012. jún. 15. 18:29
 2/14 anonim ***** válasza:
42%
látszik, hogy itt a szünet... egyre több ilyen kérdés lesz a közeljövőben :D
2012. jún. 15. 18:30
 3/14 anonim ***** válasza:
Én nem szeretném, ha ilyen nagy titkok lennének a párommal közöttünk, de te ismered a párod..., szóval ha félsz, hogy elhagy, akkor ne mondd el neki, viszont ha tartanod kell attól, hogy valaki más elmondja, akkor már inkább tőled tudja meg.
2012. jún. 15. 18:31
 4/14 anonim ***** válasza:
Szerintem inkább ne mond el jobb ha nem tudja mert szerintem nem valoszinü hogy veled maradna
2012. jún. 15. 18:35
 5/14 A kérdező kommentje:
Istenem, ilyen hulyeket, nem kamu ez igaz. Régen jo volt ez az oldal, mostmár ilyenek miatt, mint ti szar lett.
2012. jún. 15. 18:35
 6/14 A kérdező kommentje:
Utolso ketto köszönöm titeket felpontozlak. Tobbinek, piros kezett kapott.
2012. jún. 15. 18:37
 7/14 anonim ***** válasza:
Én nem tudnék ekkora titkot őrizgetni... :/ Végig ha rá nézel arra fogsz gondolni hogy nem mondtad el neki.. De ha meg elmondod lehet ő fogja benned mindig azt látni hogy lefeküdtél az anyjával.. Szóval ez elég nagy döntés de én speciel elmondanám mert nem tudnám magamban tartani előtte..Azért sok szerencsét bárhogy is dönteesz
2012. jún. 15. 18:41
 8/14 anonim ***** válasza:

Jobb elfelejteni. Az anya sem akarja, nem véletlen, a lányt biztos földhöz vágná, rád is haragudna, az anyjára is, és végül is mi értelme lenne?

Senkinek nem számít már a dolog, de neki nagyon komoly sérülést okozna, ha megtudná. Viselkedj természetesen, egy idő után az is lesz.

2012. jún. 15. 18:47
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

Előbb utóbb úgy is kiderül.

Szerintem mondd el neki, ennyit megérdemel. Még fiatal, újra kezdheti valaki mással.

2012. jún. 15. 18:48
 10/14 A kérdező kommentje:
Szerintem nem tudná meg senkitől sem, legalábbis én senkinek sem mondtam el. És szeritem az anyja se. Máskülönben amikor másodikos voltam meghalt az apja, elvált és az én apum is meghalt. Abban az időben sokat beszélgettünk. Én voltam legjobb diakja, sok versenyre jártunk.
2012. jún. 15. 19:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!