Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerinted ez meddig tartható...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerinted ez meddig tartható titokban, vagy mondjam meg?

Figyelt kérdés
Amikor 20 éves voltam párszor lefeküdtem egy 35 éves nővel, akkor volt neki egy 14 éves lánya, de nem láttam őt soha se, csak azt mondta, hogy van neki. Jó kapcsolatban voltunk, de a lányáról nem volt sohasem szó, már előtte is ismertem, mert a tanárom volt, amikor lefeküdtünk, akkor már két éve nem tanított, tehát 6 éve ismertem akkor(4 évig tanított 15-18-ig, 2 évig nem találkoztunk), utána kb. négy évig nem találkoztunk. Most 27 vagyok, 3 éve járok egy lánnyal aki most 21 éves, kb. 1 hónap múlva bemutatott az anyjának, és akkor találkoztam a tanárnőmmel újból, mindketten kicsit elszégyelltük egymást, azt megmondtuk a barátnőmnek, hogy már ismerjük egymást, mert tanított, de azt nem, hogy lefeküdtünk. Rögtön megbeszéltük, hogy a mi kapcsolatunk a lánya előtt is tovább legyen titokban Egyébként két éve ugyanabban az iskolában tanítunk. Tehát három éve járok a lányával, és nagyon szeretem a lányát, az anyja iránt már semmit sem érzek, csak egyszerű barátságot. És annyira szeretjük egymást, hogy házasság is lehet belőle, ha majd elvégzi a fősulit. Szerinted mondjuk meg neki, hogy fogadná? Nagyon szeretem őt, nem akarom elveszíteni, ilyen hülyeség miatt.
2012. jún. 15. 18:27
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Ne modd el neki.
2012. jún. 15. 19:24
 12/14 anonim válasza:
A tanárok mióta írnak helyesírási hibával? És mióta gondolkoznak így? A titkolózás nem szép dolog egy kapcsolatban. De ha megtudja biztos kiakad. Eléggé ki lennék ha a pasimról kiderülne, hogy anyámmal hempergett. Az is lehet, hogy valóban kamu a kérdés....
2012. jún. 16. 17:24
 13/14 anonim ***** válasza:
Előző: mert a tanárok az erkölcs megtestesítői, istenem! Különben meg nem azt írta, hogy magyartanár, csak azt, hogy tanár.
2012. jún. 16. 18:10
 14/14 A kérdező kommentje:
Szerintem annyira nem rossz a helyesírasom.
2012. jún. 16. 22:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!