Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan mondjam el a szüleimnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan mondjam el a szüleimnek hogy van barátom? (részl. Lejjebb, FONTOS! )

Figyelt kérdés
Pár hónapja van barátom, és a szüleim nem tudnak róla. Megmondták, hogy 18 éves koromig semmi fiúzás. Szeretném nekik elmondani, de nagyon szigorúak, és nagyon félek. 15/L (nagyon szeretem a fiút, és szeretném ha a szüleim megértenék, hogy nem egy érzelmek nélküli lény vagyok és tényleg szerelmes vagyok belé)

2012. jún. 18. 15:21
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

hát én is hasonló helyzetben voltam 15-6 évesen...

és mindig azt mondtam, hogy nagyon jó barátom, csak fiú, és így engedték meg, hogy találkozzunk... hát ezt így kibírtam pár évig, aztán véletlenül találkoztak pár barátommal, mostmár be is tudom mutatni őket... 18L

2012. jún. 18. 15:22
 2/15 A kérdező kommentje:
oh...én is így találkozok vele, csak már elég nagy az esélye, hogy lebukok, és ha anyuék mástól tudják meg akkor még nagyobb sz@rban leszek :/
2012. jún. 18. 15:27
 3/15 anonim ***** válasza:
hát nemtudom... mondjuk ülj le velük normálisan és mondd meg, hogy neked ez fontos, szeretnéd ha megismernék őt(amúgy ez sokat számít, nálam is ha már találkoztak jobban bíznak a fiúban!).. mást nagyon nem lehet csinálni, majd idővel engedékenyebbek lesznek
2012. jún. 18. 15:28
 4/15 A kérdező kommentje:
köszi :) de nagyon félek ._. szó szerint remegek ha erre gondolok...nem szeretném elrontani a kapcsolatomat anyámmal, nem szeretném ha megsértődne rám és azt se szeretném, hogy ordibáljon velem. Pedig valószínűleg ez lenne... valami jó kis betanulható szöveget tudtok? (hogy hogyan is kéne elmondanom, vagy legalább elkezdenem elmondani...mindig leblokkolok és nem tudok semmit sem mondani :s)
2012. jún. 18. 15:31
 5/15 anonim ***** válasza:
Már bocsi, de az nagyon nem jó ha egy gyereknek ennyire félnie kell a szüleitől!
2012. jún. 18. 15:33
 6/15 A kérdező kommentje:
tudom, tudom...de régimódiak :( semmit sem engednek nekem
2012. jún. 18. 15:36
 7/15 anonim ***** válasza:
"tudom anyu,hogy mit mondtál.De veled nem történt meg ennyi idősen?Nem hagyom abba a sulit és nem lesz unokád,de ez van...
2012. jún. 18. 15:45
 8/15 anonim ***** válasza:
Szerintem az ilyen szülőnél a "de ez van..." csak olaj a tűzre. Először tényleg csak úgy kéne bemutatni, mint havert és amikor már 'megszokják', akkor "össze lehet jönni a sráccal". Persze azt kell mondani, hogy ez akkor történt és nem korábban.
2012. jún. 18. 15:51
 9/15 hunkurunkvirág ***** válasza:
100%
Kérlek szépen, hát így: Mutter, Fater! Kapaszkodjatok meg, de van egy csávóm! Ennyi!
2012. jún. 18. 17:59
 10/15 anonim ***** válasza:

Már bocs de két jó nagy barom szülőd van! Ők se igazán gondoltak bele mit csinálnak... Személyes véleményem inkább tudjak mindenről, mint a hátam mögött történjen.

Amúgy kérdezgesd Anyádat hogy neki a te korodban volt-e 'szerelme'.

"Mélyen vallásosak" (idézőjelben csak azért mert a legtöbb ilyen ember csak álszenteskedik) vagy egyáltalán mitől ilyenek?

2012. jún. 20. 21:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!