Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy mondjam el a szüleimnek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy mondjam el a szüleimnek?

Figyelt kérdés

18 éves vagyok lány és összejöttem egy 30 éves sráccal nagyon szeretjük egymást nem akar kihasználni tudom hogy sok a korkülönbség de megkérek mindenkit hogy arra a kérdésre válaszoljon ami feltettem ha tud segíteni :)

nem tudom hogy mondjam el itthon :S

2012. máj. 23. 20:56
 1/9 anonim ***** válasza:
45%
30 éves srác? Ember neki még egyáltalán feláll?
2012. máj. 23. 21:00
 2/9 anonim ***** válasza:

Szerintem semmi baj nincs ezzel. Állj anyukád elé, mondd, hogy van párod. Majd amikor érdeklődik mesélj róla, de ne úgy add elő, hogy jajjj 30 éves. Csak lazán.

Ő meg majd hat apudra.

Nekem azt kellett 16 évesen bevallani, hogy 34 éves apárom, ráadául a tanárom.

23/N

2012. máj. 23. 21:03
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk is ekkorra a korkülömbség eleinte ellenezni fogják de idövel belenyugszanak majd mint nálunk :) Ha ugy érzed felkészültél mond el nekik és adj nekik idöt
2012. máj. 23. 21:03
 4/9 anonim ***** válasza:

Azért én még várnék pár hónapot, mielőtt elmondom, legyen valóban biztos kapcsolat.

23/N ismét

2012. máj. 23. 21:04
 5/9 anonim ***** válasza:
Háááttt..ez nehéz ügy..Ha megértőek a szüleid akkor nem lesz olyan nehéz..de ha szigorúak akkor nem tudom.Te ismered a szüleid,hogy mennyire engedékenyek.Ülj le velük,és beszélj velük őszintén.Mondd meg nekik,hogy elég sok a korkülönbség,de szeret és tisztel téged,hogy nem csak kihasznál,és adjanak neki csak egyetlen egy esélyt.És ami nagyon fontos,először ismerjék meg személyesen is,és csak utána ítéljenek!Ami nagyon fontos,őszintén beszélj velük.A szülők szeretik,ha őszintén beszélgetnek velük a gyerekek.Az őszinteség mindig célt ért.Üljenek le a pároddal is beszélgetni,hogy mennyire gondolja veled komolyan,és ha látják rajta a szüleid,hogy tényleg szeret téged és komolyan gondolja veled az életét,akkor adni fognak neki 1 esélyt,és még jól is alakulhat minden!!Sok sikert.
2012. máj. 23. 21:07
 6/9 anonim ***** válasza:

a nagyszüleim között is 12 év volt... igaz, amikor ők összejöttek, még csak 1960 körül volt.

szerintem egyszerűen csak jeletsd be. vacsikor, vagy nemtudom. bevezetőként először ne a korát mondd, hanem hogy mennyire jófej, és azokat a tulajdonságokat, amiket ők is szeretni fognak benne. a szüleid (ha nem teljesen hülyék) valszeg a sok jóból sejteni fogják, hogy van valami rossz dolog, aminek ők nem fognak örülni, ezért mondd el mielőtt rákérdeznek, szerintem. nem jó, ha úgy kell belőled kihúzniuk.

de ha tényleg annyira szeretitek egymást, akkor nem állhat közétek semmi, 18 vagy, az már nagykorúnak számít, szóval magad döntesz az életedről. :D

2012. máj. 23. 21:08
 7/9 anonim ***** válasza:
Hát, ne a korával kezd. Az én párom 31, elmegy 27-nek. :D Persze, ha kérdezik, hogy hány éves, illik megmondani, de valami mással vezesd fel a dolgot. 24N
2012. máj. 23. 21:10
 8/9 anonim ***** válasza:
30 évesen akit még srácnak neveznek, az nem valami férfias jelenség lehet...
2012. máj. 24. 08:50
 9/9 anonim ***** válasza:

Figyelj, felnőtt vagy, szabad ember! Vállald föl, csak lazán! Én 19 éves koromban, egy 30 éves pasival voltam együtt, mikor bejelentettem, anyuéknak nem tetszett. Engem nem izgatott, ha nem hát nem, jártunk továb a pasival...

22/N

2012. jún. 21. 13:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!