Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam el a szüleimnek?
18 éves vagyok lány és összejöttem egy 30 éves sráccal nagyon szeretjük egymást nem akar kihasználni tudom hogy sok a korkülönbség de megkérek mindenkit hogy arra a kérdésre válaszoljon ami feltettem ha tud segíteni :)
nem tudom hogy mondjam el itthon :S
Szerintem semmi baj nincs ezzel. Állj anyukád elé, mondd, hogy van párod. Majd amikor érdeklődik mesélj róla, de ne úgy add elő, hogy jajjj 30 éves. Csak lazán.
Ő meg majd hat apudra.
Nekem azt kellett 16 évesen bevallani, hogy 34 éves apárom, ráadául a tanárom.
23/N
Azért én még várnék pár hónapot, mielőtt elmondom, legyen valóban biztos kapcsolat.
23/N ismét
a nagyszüleim között is 12 év volt... igaz, amikor ők összejöttek, még csak 1960 körül volt.
szerintem egyszerűen csak jeletsd be. vacsikor, vagy nemtudom. bevezetőként először ne a korát mondd, hanem hogy mennyire jófej, és azokat a tulajdonságokat, amiket ők is szeretni fognak benne. a szüleid (ha nem teljesen hülyék) valszeg a sok jóból sejteni fogják, hogy van valami rossz dolog, aminek ők nem fognak örülni, ezért mondd el mielőtt rákérdeznek, szerintem. nem jó, ha úgy kell belőled kihúzniuk.
de ha tényleg annyira szeretitek egymást, akkor nem állhat közétek semmi, 18 vagy, az már nagykorúnak számít, szóval magad döntesz az életedről. :D
Figyelj, felnőtt vagy, szabad ember! Vállald föl, csak lazán! Én 19 éves koromban, egy 30 éves pasival voltam együtt, mikor bejelentettem, anyuéknak nem tetszett. Engem nem izgatott, ha nem hát nem, jártunk továb a pasival...
22/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!