Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek eljön még az az idő, amikor a férfiak nagy többsége a "teltebb"lányokat tartja majd vonzónak a véknyakkal ellentétben?
Lehet, hogy eljön még az az idő, de ezek évszázadok, és nem tízvéveken belül változnak.
Nem vagyok az a mai szépségideál, sőt, ha az itt felsorolt számokat nézzük, még az ideális kategóriába sem férnék bele. Leírhatom, hogy nehéz csontjaim vannak, meg a 10 év versenysport miatt leginkább izom a rajtam lévő "plusz." De jó eséllyel ugyanúgy megkapnám ezt a "zsírdisznós szöveget", mint az előttem szólók. Úgyhogy inkább meg sem mondom, hány kiló vagyok. Ha valakinek a kilóim miatt nem kellek, akkor azzal nem is tudnék mit kezdeni.
A másik dolog, amit a t. kérdezőnek ajánlok: befelé kell fordulni. Nem kell irigykedni a deszka lányokra, nincs értelme. Azt a férfit, akinek ők kellenek, úgysem fogod meggyőzni az ellenkezőjéről. Ugyanúgy, ahogy egy "van mit fogni rajta"-típusú lányokra bukó srácnak sem magyarázod meg, hogy milyen tök jó, ha még neki is nagyobb melle van, mint a barátnőjének.
btw Nem tudom miért kell egy 60kgos lányt lezsírdisznózni. Jah, szellemóriások vannak itt, mindig elfelejtem.
24/N
Amúgy én sem értem a mai férfiakat,hogy miért "zsírdisznóznak" le egy 60kg-os lányt. Egy 60kg-os lány,nem 200kg,hogy szórakozni kellene rajta...
Egyébként kedves válaszadó,nézek én magamba eléggé,és nem irigykedek a vékony lányokra,mivel el tudom képzelni,hogy mennyi munka és sanyargatás árán annyi kiló amennyi.
(Van némi tapasztalatom diéta és edzés terén,de ez már nem ide tartozik...)
Tapasztalatból mondom, hogy a vékony lányok döntő hányada nem dolgozik meg az alakjáért. Ellenben az, aki fogyott már életében 20 kg-t és azt próbálja megtartani, az dolgozik folyamatosan. Más meg így született, van ilyen.
Pont úgy, ahogy olyan is van, aki értelmesnek születik. Aki másokat "lezsírdisznóz", az nem született annak. Dolgoznia kellene érte, de arra persze lusta. Csak az ostobaság ma társadalmilag elfogadottabb, mint a kövérség: ide jutottunk.
24/N (43-as voltam)
köszönöm! :)
nem értettem félre és most sikerült egy kis önbizalmat szereztem amit nagyon megköszönök! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!