Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek eljön még az az idő, amikor a férfiak nagy többsége a "teltebb"lányokat tartja majd vonzónak a véknyakkal ellentétben?
Ó jaj mikor jön ez az idő amikor nem a house-t hallgató felzselézett hajú izompólós piálós macsók lesznek a vonzók.
Azt elismerem hogy legyen izmos meg sportos az ember, legyen tiszta, ápolt, udvarias, ezeken bizony lehet változtatni, de az ízlésemen nem. Bocsi.:)
Nekem mindig is bejöttek a husibb lányok, de Ök ezt pont ugyanúgy lesz@rják, mint a többiek.
Nem születtem extrajoképü, félgörög Istennek...
Testtömegindex alapján (felső határok):
165 cm - 65 kg
170 cm - 69 kg
180 cm - 77 kg
Tokeletes no:
Markom tokeletesen illeszkedi a seggere
Markom tokeletesen illeszkedi a mellere
3ujj mar nehezen megy bele
At tudom karolni ugy hogy a hatanal az ujjaimmal meg tudom fogni a konyokeimet
nincs felesleges borfelulet a nyakan,karjan,terden,
a hasa nem kockas nem zsíros csak lapos
180cm-max 64,5kg
170cm-max 57kg
160cm-max 50kg
Tokeletes magassag a 171cm
Nem rossz ötlet! Utána néztem a www.orvosilexikon.hu-n.
Mindegyik 23-as BMI értékű.
Azt hiszem,hogy a férfiak most meglepődnek majd.:D
A normál kategória (felső)számai íme:
165cm-re 63kg,
170cm-re 67kg,
180cm-re 76kg a felső határ.
23:55-ös válaszoló!
Pont nem láttam,hogy már te is kikerested közbe...
én lány vagyok és nekem az a tapasztalatom,hogy amikor a legjobb barátnőmmel megyek a városban akkor őt sokkal jobban megnézik.ez nem is zavar csak ilyenkor olyan semminek érzem magamat mellette mint ha nem is lennék ott és elég rossz érzés.
elmondanám,hogy a legjobb barátnőm(nem tudom,hogy hány cm),de egy egész fejjel kisebb mint én és 50-55kb között van.én 182cm vagyok és 66kg.(kézilabdázom)
ezért szerintem az én tapasztalatomból mostanában a vékonyabb lányok a divatok a legtöbb férfinál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!