Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tudom hogy hülye szituáció,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudom hogy hülye szituáció, de mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Nagy vonalakban a problémám:külföldön élek, utálom a munkát az időjárást (írország), már csak nyűglődöm. Viszont van egy pasi ott akiért oda vagyok, együtt is voltunk, de most szétmentünk. Most itthon vagyunk nyaralunk, ő pesten én vidéken. Most elkezdett gondolkozni hogy hiányzok neki, és sokat gondolkozik és mindig erre jut, hogy hiányzok. Viszont én tervezném így a hazaköltözést, mert már csak kínlódok. Itthon van egy pasi akiért régen szintén odáig voltam. Ő most újra akarja velem kezdeni mert felnőtt agyilag és rájött hogy ő velem akar lenni....Viszont nem akarok kapcsolatból kapcsolatba ugrani csak mindkettő vonz....és nem tudom mi legyen, hazajöjjek és kezdjek egy normális kapcsolatot, vagy maradjak kint, a szar melóba de a másik pasival?...

2012. jún. 18. 18:34
1 2 3
 21/21 A kérdező kommentje:
Igen, én is erre gondoltam! Csak az otthoni pasi is fura, mert igaz hogy sokat változott de még mindig olyan kis szeleburdinak tűnik...szeret iszogatni én meg nem vagyok egy piálós típus... sőt nem is szeretem ha mellettem piál valaki...de az igaz hogy pl az idősebb pasi érzelmileg szinte semmit nem tudott nyújtani...amitől én ki is készültem rendesen és mindennap azon agyaltam hogy miért van az hogy pl olyan távolságtartó....Köszönöm a tanácsot!
2012. jún. 27. 17:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!