Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tudom hogy hülye szituáció,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudom hogy hülye szituáció, de mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Nagy vonalakban a problémám:külföldön élek, utálom a munkát az időjárást (írország), már csak nyűglődöm. Viszont van egy pasi ott akiért oda vagyok, együtt is voltunk, de most szétmentünk. Most itthon vagyunk nyaralunk, ő pesten én vidéken. Most elkezdett gondolkozni hogy hiányzok neki, és sokat gondolkozik és mindig erre jut, hogy hiányzok. Viszont én tervezném így a hazaköltözést, mert már csak kínlódok. Itthon van egy pasi akiért régen szintén odáig voltam. Ő most újra akarja velem kezdeni mert felnőtt agyilag és rájött hogy ő velem akar lenni....Viszont nem akarok kapcsolatból kapcsolatba ugrani csak mindkettő vonz....és nem tudom mi legyen, hazajöjjek és kezdjek egy normális kapcsolatot, vagy maradjak kint, a szar melóba de a másik pasival?...

2012. jún. 18. 18:34
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
*veled....meg egybe-különírás+helyesírásom rémes.... (előző)
2012. jún. 18. 19:01
 12/21 anonim ***** válasza:

Értem. Most haragudni fogsz ezért, de nevezd el A és B nek, tedd fel a kérdéseid: 1, Kinek van több pénze 2, Kinek nagyobb a f.sza(nem a méret a fontos, de nem kizáró ok) 3, KI néz ki jobban, kivel érzed jól magad?

Kérdések száma páratlan, ezért valamerre billen, nem? :)

2012. jún. 18. 19:04
 13/21 A kérdező kommentje:

A kinti pasi igazi férfi, tapasztalt, idősebb az tény, és fel sem vállalhatom emiatt a szüleim miatt, a pénz nem lényeg én nem arra utazom! Ő kicsit visszafogottabb érzelmek terén és ez zavar, viszont elég ha rám néz és kikészülök tőle!

A másik szeret, és komolyan gondolja velem, ölelget puszilgat és lesi minden kívánságomat, viszont tapasztalatlan amitől félek, van egy elég jó munkája, és jó pasi....

Sokaknak nem lenne nehéz ezek körül választani, nekem mégis az...de hogy miért?

2012. jún. 18. 19:08
 14/21 anonim ***** válasza:
Nincs elég önbizalmad, azt gondolod, hogyha idősebbel vagy, kevesebb az esélye, hogy megcsal. Én azt kívánom, hogy olyan kapcsolatom legyen, aki nagyon szeret, az sem baj, ha jobban.(Ez elég garancia, plusz az is, hogy jelentkezett nálad)Idősebbek mindig nyugalmat akarnak, fásultabbak, nem lelkizősebb. Viszont egyszer szerelmes valaki, ha a szerelmes magyaroszágit választod szerintem az lesz a tuti. Nézzem meg cigánykártyából? :) Szerintem intuíciód is a fiatalt akarja, aki lelkileg is ott van és szépnek lát? Vagy úgy gondolod, nem eléggé szerelmes?
2012. jún. 18. 19:21
 15/21 A kérdező kommentje:
Te tudsz jósolni cigány kártyából? Nagyon el akartam menni egy jóshoz csak nem ismerek egyet sem....jó lenne vhonnan megtudni mit kéne csinálni.
2012. jún. 18. 19:30
 16/21 anonim ***** válasza:
Amúgy választásnál a szüleid vagy a környezeted beflyásoljon a legkevésbé. De érezhető, hogy a fiatalt akarod, de minden változás félelmetes.
2012. jún. 18. 19:30
 17/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!!
2012. jún. 18. 19:33
 18/21 anonim ***** válasza:

Angyali kártyákból jósoltam neked, mert személytelenül nem is mernék másból(Türelem, Szerető, Tisztánérzékelés lapok jöttek)ez nem konkrét terv, hanem tanács(összeolvasat):

"Kövesd álmaidat, ami szerelmet lophat az életedbe. Tiszteld az érzéseidet, ne félj a mély érzelmektől, testi érzésidnek fontos jelentősége van."

Magyarán, aki szerepel terveid, álmaid kapcsán, ámbár félelmetes, akkor se vedd féllábról!

Jósra ne költs, mert egy igazi nem kérhetne pénzt érte!

2012. jún. 18. 19:46
 19/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm!!!:)
2012. jún. 18. 19:50
 20/21 anonim ***** válasza:

Akkor tulajdonképpen az idősebb pasihoz csak a szex miatt ragaszkodsz? Hidd el, egy idő után nem lesz kielégítő, hogy jó az ágyban, viszont érzelmi téren nem azt kapod tőle, amire szükséged van!

Mi lenne, ha inkább az itthoni pasit tanítgatnád kicsit, hogy ő is jó legyen, és akkor minden ok? :D

2012. jún. 27. 16:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!