Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti elmondanátok a szülőknek?
A barátommal csak pár hete jöttem össze,de nagyon szeretjük egymást. A nyáron is sokat szeretnénk találkozni,ezért el kéne mondanom a szüleimnek-legalábbis az anyámnak.
Szerintetek elmondjam? És hogyan?
persze , mond el . legalább tudni fog róla és nem fog aggódni ,hogy hol is lehetsz..
azt ,hogy hogyan mondod el arra neked kell rájönnöd :)
18.F.
Mindenféleképpen mond el, szerinte a szüleid is örülni fognak, de a srácnak azért bizonyítania kell, hogy téll nem csak arra megy ki a játék.. Idővel mondjuk telószámot megadhatja stb.. de amit az 1. hsz írt, neki is igaza van!
Legly
16/F
utolsó...ez azért attól is függ, hogy hány éves a lány....azért minimum 18 évesnek kéne lennie, ha ilyen dumát akar lejteni a szüleinek (vagyis az anyujának)
én már 20 vagyok otthon lakom, amikor én ilyet mondok hogy ez az én életem/dolgom és hagyjanak békén...stb általában az szokott lenni a válasz, hogy :
"akkor el lehet menni a háztól....már nagy korú vagy mehetsz albérletbe ! " XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!