Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnátok ahhoz hogy ha a barátnőtök jóba lenne az exével?
4-es vagyok!
Még annyit hogy a megcsalások 40%-a az ex miatt van.
anyámék is elváltak mégis jóba vannak XD.
amúgy köszi a válaszokat
Az én barátnőm jóban van az exével, de nem az előző barátja, még régebbről, akivel elvesztette a szüzességét. Na az egy srác egy igazi pupák, cseppet sem tartok tőle, hogy valaha is riválisom lesz, bár azért szívesen beleverném a betonba.
22/F
Barátom is beszél néha az exével, rühellem is, mint a sz.rt. Legszívesebben agyonlőném a csajt. (munka miatt beszélnek, ez meg minden adandó alkalmat kihasznál, hogy tegye az ajánlatait)
Komolyan nem értem az ilyen pszichopata tapadós elmebeteg exeket. Már kvázi 2.5 ÉVE szakítottak, mi a redva halál turháért nem lép tovább? DE KOMOLYAN?
Szóval én exemmel is beszélek nagyritkán (3-4 havonta egyszer egy órát msnen...), akinek utánam követően már a harmadik barátnője van perpill... Szóval miért...?? Nem értem...
Ha esetleg szét is mennénk, bár remélem nem, soha többet nem jövök össze olyan sráccal, akinek köze van az exéhez... semmi más probléma soha nincsen, semmi más csaj, de tényleg, ez a h.ülye kva meg folyton kavarja a sz.rt ami ellen ha én fel merek szólni JOGGAL, akkor hisztis féltékeny p.csa vagyok.
Hát kösz, ez szerintem senkinek nem hiányzik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!