Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől lett ilyen bújós? Megcsal?
Nincs több infóm, mert nem nyomozgatok utána. Milyen jelekre kell figyelni? Ennyitől mondjuk nem leszek egy zöld szemű szörny, de azért a balek szerepére sem vágyok:D
Nekem amúgy nem jutott volna eszembe ez a verzió, de beleültette egy barátnőm a bogarat a fülembe. Hozzá tartozik hogy a pasim elég flörtölős fajta, nem annyira tudja hol a határ benne, aztán meg nagy szemekkel csodálkozik ha valaki bátorításnak véli és többet akar tőle haverságnál.
Ez nem jelent semmit, de nálunk a párom (lány) is néha gyanúsan dédelgetett, bújt. Hát megcsalt...
Amúgy
-hirtelen nagyon odafigyel magára
-néha gyanakszik rád (mert magából indul ki), hogy nem tudja merre jársz, mit csinálsz
-új érdeklődési kör, ami eddig nem érdekelte
-ajándékok neked, nagyobb odafigyelés (lelkifuriból)
-gyakran mondja neked valakiről, hogy ez meg ez mennyire nem jön be neki rajta (na itt gyanakodhatsz arra az illetőre)
-telója hozzáragad
-1001 jele van, nézz utána neten a megcsalás tüneteinek, nekem 70%-a jelentkezett
nekem még szerencsére nem volt ilyen jellegű tapasztalatom, ám az előző tanácsát fogadd meg, nem ír hülyeséget
"A bizalom jó dolog. Az ellenőrzés még jobb."
/Vladimir Ilyich Lenin/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!