Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmenjek? Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Nemrég lettünk egy évesek a baràtnőmmel. Tudom,tudom fiatal szerelem de most nekem ő a mindenem. Mivel ő egyetemista év közben nem tudtunk sokat talàlkozni(heti 2-3) így a nyàrra terveztünk nagyon sok dolgot. Viszont most úgy néz ki ki tudnék menni nyàron ÍRorszàgba dolgozni két hónapra. Nagy lehetőség, diàkhoz képest sok pénz, de mégis. Adjam fel az egész nyarunkat? ÍGy is majd meg szakaftam sokszor mikor nem talàlkoztunk. ÉS most két hónap nélküle?ti mit tennétek?
2012. jún. 17. 20:20
 1/4 anonim ***** válasza:
Vegyél egy kutyát!
2012. jún. 17. 20:23
 2/4 anonim ***** válasza:
Menjetek ketten
2012. jún. 17. 20:31
 3/4 anonim ***** válasza:
Csatlakozom az elöttem szólóhoz! Menjetek együtt. Abból még egy nagyon jó nyaralás is lehet.
2012. jún. 17. 20:51
 4/4 anonim ***** válasza:
Menjetek ketten, de ha nem lehet, akkor menj el Írországba. Ha a nőd szeret, megérti.
2012. jún. 19. 18:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!