Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti foglalkoznátok egy ilyen lánnyal?
Figyelt kérdés
Már régóta tetszett ez a lány,gyönyörű és csinos!!!
végre beszélgettem vele,témázgattunk a sztárvilágról,és az egyik celeb neki szimpatikus volt,és nem azt mondta,hogy kedvelem őt,hanem azt mondta,hogy kedvelem őtet!
ŐTET!!!????....hát kiábrándító volt,hogy ilyen primitív!
Mit csináljak,én nem beszélek ilyen primitíven,meg hát ciki lenne ha barátaim előtt,lejáratna ezzel a buta nyelvjárással!
2012. jún. 17. 16:16
2/15 anonim válasza:
Nyelvjárásról még nem hallottál te hóhérfaszú... :D Nem primitív hidd el neki az "őt" a primitív :D Szokjátok meg egymást ez a szép a szerelembe...
3/15 anonim válasza:
Hát b.szod... akkor ne foglalkozz vele.. ha már neked ennyire ciki, ember! Lehet, hogy így szokta meg, mert otthon is így beszéltek...
4/15 anonim válasza:
Jobban is teszed, ha békében hagyod Őtet!
5/15 anonim válasza:
Ha a nyelvjárásokat tartod cikinek, magad is primitív vagy. Bár ez az "őtet" tényleg suksük kategória, hagyd a francba inkább.
6/15 A kérdező kommentje:
16:21
: D
2012. jún. 17. 16:23
7/15 anonim válasza:
A kérdező vmi nagyon aluliskolázott lehet, vagy csak vmi kocka, aki sosem mozdult még ki a való világba. Szerintem is hagyd a lányt, nem érdemel ilyen gyökeret, mint te
8/15 anonim válasza:
Hidd el neked is vannak defektjeid amit a csaj barátnői már 3x kibeszéltek mégis szóba fog állni veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!