Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A párom azt hiszi átvertem/elá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom azt hiszi átvertem/elárultam a titkunkat, mit tegyek?

Figyelt kérdés
1 éve ismerkedtünk meg.A legjobb barátnőm is találkozott vele és neki is tetszet. A szüleim nem örültek volna ha rájönnek, hogy vele vagyok stb. megbeszéltük, hogy nem beszélünk senkinek egymásról. A legjobb barátnőmnek azért meséltem róla/15éve a legjobb barátnőm/ csak érdekes dolgott tett. Belépett az email címembe és leveleket írogatott valakinek az én nevemben. Ezzel a valakivel "én" kitárgyaltam a páromról mindent néha szidtam is stb.. Ezután ezeket a levelezéseket elküldte mindeniknek. Igy kiderült a párommal a kapcsolatom nagy balhé lett és úgy érzi átvertem. Hogy bízonyítsam be, hogy nem én írtam azokat a leveleket?
2009. júl. 5. 14:03
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Úgy, hogy a "legjobb barátnődet" ha kell, a hajánál fogva rángatod oda a barátod meg a közös ismerősök elé, és elmondatod vele, hogy mit művelt. ha szép szóval nem megy, kapjon pár gyomorszájast. csak arra vigyázz, hogy ne szerezzen 8 napon túl gyógyuló, látáható sérüléseket.

ezt a patkányt, az eszem megáll. ez a csaj már nem a barátnőd, hanem az ellenséged.

2009. júl. 5. 17:31
 12/19 anonim ***** válasza:

Vagy még az is egy megoldás, hogy felkeresed ezt a rohadt tetűt (bocs nagyon fel vagyok háborodva) elbeszélgetsz vele, hogy miért tette, amit tett. közbe meg suttyomba felveszed a telefonoddal vagy egy minidiktafonnal, de legjobb ha mindkettővel. így olyan bizonyíték lesz a kezedben ellene, ami egyértelműen téged igazol, ő meg el fog süllyedni a szégyentől. ügyes légy!!

vgy egy másik módszer. szükséged lesz egy jó hangosra kihangosítható telefonra meg egy sima hagyományos kazettás magnóra vagy szintén egy diktafonra/diktafonos mobilra. egyszerű: kihangosítod a telefont (arra nagyon vigyáz, hogy minél csendesebb helységben telefonálj, mert a háttérzajok hangosabbak lehetnek kihangosításnál) csajt felhívod és rákérdezel, mikor vallja be a mocskát, ő megbeszél-beszél-és beszél... te meg vagy felveszed a diktafonnal vagy felveszed egy üres műsoros kazettára a magnóval...

2009. júl. 5. 17:43
 13/19 anonim ***** válasza:
Szia! Nem tudom, lehet hogy hülyeség, de nem lehet valahogy megtudni hogy akkor másik IP címről jelentkezett be valaki ez e-mailedbe?
2009. júl. 5. 19:07
 14/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszókat! A "Barátnőm" nem hajlandó beszélni velem igy ezek a megoldások ki vannak zárva sajnos. Valahogy azt kellen bebizonyítanom, hogy nem én írtam a leveleket. Csak sajnos nem tudom, hogyan lehetséges ez. A párom szerintem azért hiszi el mert már az elején kételkedett benne, hogy magamba tudom tartani ezt az egészet. És viták is voltak belőle, hogy én senkinek nem mondhatom el de ő elmesélte 1-2 barátjának.
2009. júl. 5. 19:34
 15/19 A kérdező kommentje:
Én+ a volt barátnőm 25 évesek vagyunk együtt nőttünk fel. Párom 45 éves. Egy iskolába jártunk stb.. Egyébként mikor elköltözött otthonról 18 évesen én fogadtam be őt a "lakásomba"(szüleim bérelték nekem mivel ők jelenleg is külföldön vannak)Szóval mindent megosztottunk egymással sokszor adtam neki pénzt, nagyobb összeget. És ezek után tette ezt velem..
2009. júl. 5. 19:39
 16/19 anonim ***** válasza:

Küldd el ennek a kérdésnek a linkjét valahogy a párodnak. :)

És ha látja, hogy ezt mind leírtad, talán megérti a helyzetet.

2009. júl. 5. 22:04
 17/19 anonim ***** válasza:

Szia! 07-05 16:14-es vagyok.

Van valami fejlemény? Izgulok Érted!

2009. júl. 30. 06:49
 18/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm , hogy érdeklődtél. A párommal újra találkozgatunk de nem tud megbízni bennem, azt hiszem. Nagyon szomorú vagyok, hogy szinte tönkrement az egész kapcsolatunk. Nem bírja ki , hogy nem találkozzon velem, de érzem , hogy nem olyan mint régen. Nem mond el bizalmas dolgokat stb..
2009. júl. 30. 12:28
 19/19 anonim ***** válasza:

Hát, szomorú, hogy egy ilyen igazságtalanság miatt megpecsételődött a kapcsolatotok...

Remélem, minden jobb lesz majd!

Minden jót Nektek!

2009. júl. 31. 16:50
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!