Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért járnak a pasik inkább selejtes nőkkel?
Figyelt kérdés
Konkrétabban: van egy pasi, akinek nagyon tetszem, okosnak tart, jól érzi magát velem, jókat beszélgetünk és hatalmasakat szexelünk. Ennek ellenére nem akar velem járni, mert már közel 10 éve jár egy csajjal, aki dagadt, hidrogén-szőke, tetoválása van, nem túl magasan képzett és a srác nem gerjed rá. Én kifejezetten csinos vagyok, jó egyetemre járok, normálisan élek, még házias is vagyok, ráadásul rohadt jókat szexelünk a sráccal. Szerintetek miért nem velem jár inkább?2012. jún. 17. 11:45
21/22 anonim válasza:
Azért nem hagyja el, hogy érted nem érdemes elhagynia.
22/22 anonim válasza:
tegnap 21:30
Leírtam ekkor: tegnapelőtt 13:27
Amúgy meg nem igazán te vagy benne a hunyó. Szerintem inkább emberi esendőségről szól ez a történet mint aljasságról. Annyira ne vedd magadra a negatív véleményeket. Rajtad kívül senki sem tud eleget végső soron a dologról és a részletek nagyon fontosak a végkövetkeztetés és a megítélés szempontjából.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!