Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért járnak a pasik inkább selejtes nőkkel?
szóval neked egy olyan pasi kellene aki veled sexel, miközben 10 éve barátnője van? az mindegy, hogy hogy néz ki. ergo megcsalja őt. És te azt mered álmodni, hogy veled nem csinálná meg ugyanezt ?:D tanuld meg, hogy aki egyszer már ráérzett ennek a dolognak az ízére, az rákap, és mindíg meg fogja csinálni az aktuális barátnőivel. ha neked így is kell, akkor áldásom rátok. szerintem melletted van még vagy 10 sexpartnere a csávónak + a barátnő.
21f
A srác nem egy szépfiú, nem macsó, nem az a nők kedvence típus. Első ránézésre nekem sem jött be, de aztán megláttam benne valamit.
Azt, hogy nem gerjed a barátnőjére, azt konkrétan mondta. Bár ő próbálja magának bemagyarázni, hogy ennyi idő után ez normális...
Abban igazatok van, hogy valószínűleg engem is megcsalna, ha jönne egy lehetőség. De ez benne van a pakliban minden férfinál. Legalább őt ismerem és a hibáival együtt is képes vagyok elfogadni.
Azért mert az emberek nem szeretik felborítani az asztalt! A biztosat és nyugodtat a legálist nem szeretik otthagyni, még akkor sem ha az új százszor jobb! Minden ember lusta és félénk is! Nekem is sz@r a kapcsolatom de nem akarom megbántani a barátnőmet és nem akarom elveszíteni a nevelt lányomat sem, pedig annyira szívesen dobatnám magamat vissza a vízbe!
Sajna ilyen az élet. Gyávák vagyunk óvatosak és megfontoltak és félünk hogy rosszabb lesz. Így nevelt minket ez a szemét társadalom és még aljasabb vezetése!
28F
Nézd, mindenki jó valamire.
Valószínüleg, Te jó vagy neki az ágyban egy kalandnak, de párkapcsolatra alkalmatlannak tart, amit könnyen el is tudok képzelni, mert önimádatod az van rendesen...
Kívánom hogy egyszer te is az a "dagadt hidrogénszőke" nő lehess, akinek a fiúja belédmártogatja a dagadékos-szőkés lőcsét.
Ha ennyire jó nő vagy, miért nem adsz az igényre?:D
Mennyi megbántott ember! :D
Csak nem sorstársak vagytok? :D
A részleteket nem ismeritek. Nem egyértelmű hogy ki mit érdemel meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!