Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért járnak a pasik inkább selejtes nőkkel?
Épp azért, mert ha veled járna, akkor téged nehéz lenne megtartani, mert kib@szott jó nő vagy és úgyis megunnád aztán valami jobb hapsival lelépnél, míg ez a rusnya hájpacni meg olyan biztos pont nála, aki mindig kéznél lesz, ha már te nem leszel.
Én sem szeretek recskázni, igazi pinába mindig jobb tenni, az meg úgy a jó, ha mindig kéznél avn. :P
Ezek szerint ez a srác kettős (minimum) életet él. Számomra ez furcsa mert én ha szeretek egy lányt akkor nem kell másik, de ő tudja.
Mindenesetre nekem furcsa lenne, mert ha tegyük fel, hogy összejönnétek és dobná a másik lányt, akkor mi a garancia, hogy téged nem csalna meg ugyanígy?
Valami oka csak van, amiért leragadt annál a csajnál, pl anyagi, téged meg arra tart, hogy megkapja amit akar. A leírtakból másra nem tudok gondolni.
Csak nem féltékeny vagy? Azért nem jár veled, mert annyira könnyűvérű vagy, hogy kapcsolaton kívül kefélgetsz vele. Akkor meg minek? (Mondjuk arról hogy ő egyszerre két lányt szédít arról ne is beszéljünk...)
Sajnálom, de ez az igazság. Keress mást.
Hát nem vagyok féltékeny, mert nem cserélnék a csaj kinézetével, sem a gondolkodásával, sem azzal, hogy évek óta megcsalják és neki fel sem tűnik. Csak szeretném megérteni, hogy miért gondolkodik így egy férfi.
Amúgy nem mondanám magam könnyűvérűnek, mert én kizárólag ezzel a sráccal szexelek.
ma 12:03
Feleslegesen mondod neki, úgyis csak a külső számít a kérdezőnek és már totál beleesett a jóképű, k*csög macsójába.
A normális srácok amúgy is rondák. Én sem bírom a hájas nőket, szóval én nem is erőltetem, ha neki a jóképű, zsarnok, önző ördög kell, akkor az kell neki.
Ha nyíltan közölte veled, hogy mi az ábra, akkor te nyugodtan feltehetnéd neki a kérdést, hogy döntse el, hogy te vagy a hájpacni.
Mint ahogy írtam is, kutyából nem lesz szalonna, ezért feltételezhetően téged is ugyanígy megcsalna.
Szerintem a legjobb amit tehetsz, hogy otthagyod, kivered a fejedből minél előbb és keresel mást.
Én járnék veled.
Nekem tökre bejön ahogy erről az egészről dumálsz. Egyetemet végeztem (hogy jót e azt nem tudom, nem tom neked mi a jó egyetem)
Amúgy nem tom mások miért néha engem is meglep, hogy csúnya kövér lányok milyen pasival járnak.
Mondta, hogy nem "gerjed" a barátnőjére? Vagy miért feltételezed ezt?
Mondta, hogy a barátnője nem tud rólad? Vagy miért feltételezed ezt?
Alapból miért hiszel valakinek, akinek van barátnője, de mellette még mással is k*rogat? Egyáltalán miért vagy együtt valakivel, akiről tudod, hogy kapcsolatban él?
Többféle oka is lehet, hogy nem hagyja el a mostanit, te pedig elég h*lye vagy, hogy ennek ellenére mellette maradj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!