Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért járnak a pasik inkább...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért járnak a pasik inkább selejtes nőkkel?

Figyelt kérdés
Konkrétabban: van egy pasi, akinek nagyon tetszem, okosnak tart, jól érzi magát velem, jókat beszélgetünk és hatalmasakat szexelünk. Ennek ellenére nem akar velem járni, mert már közel 10 éve jár egy csajjal, aki dagadt, hidrogén-szőke, tetoválása van, nem túl magasan képzett és a srác nem gerjed rá. Én kifejezetten csinos vagyok, jó egyetemre járok, normálisan élek, még házias is vagyok, ráadásul rohadt jókat szexelünk a sráccal. Szerintetek miért nem velem jár inkább?
2012. jún. 17. 11:45
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
46%

Épp azért, mert ha veled járna, akkor téged nehéz lenne megtartani, mert kib@szott jó nő vagy és úgyis megunnád aztán valami jobb hapsival lelépnél, míg ez a rusnya hájpacni meg olyan biztos pont nála, aki mindig kéznél lesz, ha már te nem leszel.

Én sem szeretek recskázni, igazi pinába mindig jobb tenni, az meg úgy a jó, ha mindig kéznél avn. :P

2012. jún. 17. 11:48
 2/22 anonim ***** válasza:
100%

Ezek szerint ez a srác kettős (minimum) életet él. Számomra ez furcsa mert én ha szeretek egy lányt akkor nem kell másik, de ő tudja.

Mindenesetre nekem furcsa lenne, mert ha tegyük fel, hogy összejönnétek és dobná a másik lányt, akkor mi a garancia, hogy téged nem csalna meg ugyanígy?

Valami oka csak van, amiért leragadt annál a csajnál, pl anyagi, téged meg arra tart, hogy megkapja amit akar. A leírtakból másra nem tudok gondolni.

2012. jún. 17. 11:49
 3/22 A kérdező kommentje:
A csaj valószínűleg gazdag. Pontosabban nem ő, hanem inkább a családja. De a pénz ennyit számít? Amúgy én sem vagyok csóró, átlagos a családom anyagi helyzete.
2012. jún. 17. 11:53
 4/22 anonim ***** válasza:
100%

Csak nem féltékeny vagy? Azért nem jár veled, mert annyira könnyűvérű vagy, hogy kapcsolaton kívül kefélgetsz vele. Akkor meg minek? (Mondjuk arról hogy ő egyszerre két lányt szédít arról ne is beszéljünk...)

Sajnálom, de ez az igazság. Keress mást.

2012. jún. 17. 11:54
 5/22 A kérdező kommentje:

Hát nem vagyok féltékeny, mert nem cserélnék a csaj kinézetével, sem a gondolkodásával, sem azzal, hogy évek óta megcsalják és neki fel sem tűnik. Csak szeretném megérteni, hogy miért gondolkodik így egy férfi.

Amúgy nem mondanám magam könnyűvérűnek, mert én kizárólag ezzel a sráccal szexelek.

2012. jún. 17. 12:00
 6/22 anonim ***** válasza:
100%
Sejtettem, hogy az anyagiak lehetnek a háttérben. Egy önző alak aki a maga hasznát nézi, mindenhonnan a jót várja, téged csak kihasznál. Én gyorsan más után néznék. Egy ilyen ember nem érdemli meg, hogy veled legyen, annyi normális srác van akik egy normális lányra várnak.
2012. jún. 17. 12:03
 7/22 anonim ***** válasza:

ma 12:03

Feleslegesen mondod neki, úgyis csak a külső számít a kérdezőnek és már totál beleesett a jóképű, k*csög macsójába.

A normális srácok amúgy is rondák. Én sem bírom a hájas nőket, szóval én nem is erőltetem, ha neki a jóképű, zsarnok, önző ördög kell, akkor az kell neki.

2012. jún. 17. 12:22
 8/22 anonim ***** válasza:

Ha nyíltan közölte veled, hogy mi az ábra, akkor te nyugodtan feltehetnéd neki a kérdést, hogy döntse el, hogy te vagy a hájpacni.

Mint ahogy írtam is, kutyából nem lesz szalonna, ezért feltételezhetően téged is ugyanígy megcsalna.

Szerintem a legjobb amit tehetsz, hogy otthagyod, kivered a fejedből minél előbb és keresel mást.

2012. jún. 17. 12:32
 9/22 anonim ***** válasza:

Én járnék veled.

Nekem tökre bejön ahogy erről az egészről dumálsz. Egyetemet végeztem (hogy jót e azt nem tudom, nem tom neked mi a jó egyetem)

Amúgy nem tom mások miért néha engem is meglep, hogy csúnya kövér lányok milyen pasival járnak.

2012. jún. 17. 12:47
 10/22 anonim ***** válasza:

Mondta, hogy nem "gerjed" a barátnőjére? Vagy miért feltételezed ezt?

Mondta, hogy a barátnője nem tud rólad? Vagy miért feltételezed ezt?

Alapból miért hiszel valakinek, akinek van barátnője, de mellette még mással is k*rogat? Egyáltalán miért vagy együtt valakivel, akiről tudod, hogy kapcsolatban él?

Többféle oka is lehet, hogy nem hagyja el a mostanit, te pedig elég h*lye vagy, hogy ennek ellenére mellette maradj.

2012. jún. 17. 13:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!