Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasik miért nem küzdenek a csajokért, kapcsolatért, büszkeség= gyávaság?
Kb 10 évvel ezelőtt még a pasik többször odamentek egy csajhoz udvarolni ha össze akartak vele jönni. Ha a csaj először visszautasította őket akkor is továbbmentek és hódították. Manapság miért olyan érzékenyek a pasik a visszautasításra?
Vagy amikor kapcsolatban vannak a lánnyal és felmerül vmi h változtatni kéne akkor a pasiknak miért az az első lépésük h kiszállnak a kapcsolatból? Ennyire meggyengült az egojuk? Miért nem kezelik a problémákat az élet természetes velejárójának?
Neveltetés miatt? anyukák elkényeztetik a fiúkat? Mindent a szájukba tesznek?
Magyar pesszimista gondolkodás miat: H úgyse jön össze, meg a konkurencia erősebb?
Média agymanipulálása: fogyasztói társadalomban csak a saját vágyak kiélésére nevelik őket, meghogy minden eldobható?
Mikor egy dologért harcolniuk kéne, vagy energiát beletenni akkor azt mondják büszkeségből nem futnak a csaj után, vagy büszkeségből nem teszik azt amit a csaj szeretne akkor az nem inkább gyávaság a részükről?
Mert nem merik megmérettetni magukat, mert nem merik bevállalni a kudarcot?
Nem gáz ez csajok?
Bocsi, de ez így van a nőknél is. Aki küzd egy kicsit egy pasiért csak elássa magát. Akinek meg mindegy, hogy van-e az meg simán megkapja.
Nagyon eltérő okok vannak miért nem küzdenek a pasik. Aki szerelmes az fut....
Nem volt még barátom. Arra vágynék, hogy meg akarjanak szerezni és úgy uralkodjanak felettem, hogy közben egyelőek vagyunk.
21/N
a józan ész miatt.
ha egyértelmű a közeledésem és ő ezt viszonozza,akkor ugyanúgy elvárom,hogy tegyen a dologért,mert ebből érzem,hogy ő is akarja.
szóval neki is meg kell hódítania,ahogy nekem őt.
akit hajkurászni kell,meg ő nem hív csak én hívom,az játszma,méghozzá a primitívebb.
a kúrásig bele lehet menni ebbe a felállásba,de amint megvolt ott sem vagyok és nem hívom többet.
ma 01:42
Egyetértek. Nekem volt is egy ilyen csaj, aki ezt mondta nekem szó szerint: csak sajnálatból adtam meg a számomat neked.
Egy másik meg azt mondta, hogy olyan ronda vagy, hogy nem is értem, hogy volt képed bepróbálkozni nálam.
Egy harmadik meg csak kinevetett egészen egyszerűen.
Egy negyedik meg úgy nézett rám, mint aki éppen arra gondol, hogy megakar ölni engem.
Nem értem mi van ezekkel a mai lányokkal.
Ha próbálkozik egy fiú náluk az a baj, ha meg nem próbálkoznak, akkor meg az és gyáváknak vagyunk elkönyvelve.
Döntsétek már el a qrva életbe, hogy mi a f@szt is akartok!
a refrént-
Nagyon könnyen válaszolhatok a kérdésedre. A fiúk azéprt a lányért hajlandóak küzdeni, akiért érdemes. Ahogyan a ti szemetekben vonzó a domináns, határozott férfi; a mi szemünkben ugyanez a helyzet a kedves, bájos, nőies lányokkal.
CSAKHOGY:A mai csajok többsége durva, mint egy fatuskó, ocsmányul beszélnek és viselkednek. A tudatuk arra korlátozódik, hogy pina van a lábam közt, vagyis mindent megtehetek. Ha akarom, megalázhatom a fiút, úgysem tehet ellene semmit.
A másik gond, hogy teljesen álomvilágban élnek. A latin sorozatok és ez az Alkonyat nevű förtelem teljesen átmosta az agyukat. Én gyerekkoromban tartottam ott, hogy rácsodálkoztam a világra, mennyivel másabb, mint az amerikai filmekben, ők meg még most tartanak ott vagy ott sem.
Ha küzdelem kell, akkor legyetek rá méltók!!
Ami a párkapcsolaton belüli részt illeti, engem szívatott már több alkalommal is a barátnőm, mert éppen olyanja volt. amikor haragban voltunk éppen, akkor a fejemhez vágta, hogy rengeteg más pasi is lehetne neki. Először még féltem az ilyen reakcióitól, de utána már nem érdekelt, azt mondtam, ha ő jobban tetszik, akkor menjél!
Persze nem ment el, mert amazok a fickók nem tolerálták volna úgy a hülyeségeit, mint én.
én küzdök, de idegenhez inkább nem megyek oda mert hülyén néz ki, már próbáltam párszor... Amúgy meg jah nem vmi aranyosak a lányok nagy része :( Inkább születtem volna japánba áhh... de mindegy ez van, majd összehozom.
f18
"Nem volt még barátom. Arra vágynék, hogy meg akarjanak szerezni és úgy uralkodjanak felettem, hogy közben egyelőek vagyunk."
1. Uralkodni valaki felett
2. Egyenlőnek lenni valakivel
Ez a 2 dolog logikailag kizárja egymást, szóval ha erre vársz, szűzen fogsz meghalni :D
Tipikus női logika :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!