Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha ennyire ég a tűz, akkor is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha ennyire ég a tűz, akkor is hallgassak az eszemre?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Eléggé kétségbe vagyok esve,és kíváncsi lennék mások véleményére/tapasztalatára,akik jártak már hasonló cipőben.

1,5éve őrülten tetszik valaki,ahogy kinéz,a kisugárzása,a kedvessége,az intelligenciája,minden.Nekem ő a férfi.Egy nagy gond van,én 24éves vagyok és 20év korkülönbség van köztünk...eddig azt hittem,hogy csak szexuális vonzalom,mert az eszemmel tiltakoztam a korkülönbség miatt,de most döbbentem rá,hogy ez valami más.Sosem éreztem senki iránt így a 24évem alatt,most is randizgatok,persze mind olyanokkal,akik rá hasonlítanak,és nem is lenne semmi baj a srácokkal,ha nem lenne Ő. Totálisan feleslegesnek tartom úgy összejönni valakivel,hogy folyton Ő jár a fejemben,és egyszerűen nem tudok ellene tenni.Pedig tudom,hogy nem lenne ideális a nagy korkülönbség miatt(és légyszi most ne is ezt ecseteljétek,hogy x év múlva mi lesz,mert az eszemmel jól tudom,hogy nem jó)azt hittem,ha ismerkedem más férfiakkal az majd segít,de nem.Nem bírom irányítani a gondolataimat,csak ő,mindenkiben őt keresem,de feleslegesen,nem lehet helyettesíteni,mindenki egyedi. Szerintetek ennek ellenére megpróbáljam? Ő nem tudja hogy érzek és a helyzet sem egyszerű...Ha ennyire ég a tűz,ez lehet egy jel?

2012. jún. 16. 20:33
 1/3 anonim ***** válasza:

Remélem nem 4 éves...:D

Komolyra fordítva a szót, szerintem ez csak időszakos fellángolás. Próbáld elterelni a figyelmed, és kiverni őt a fejedből.

2012. jún. 16. 21:04
 2/3 anonim ***** válasza:

Mennyire ismered őt igazából?

Egyébként nem, nem jel.

2012. jún. 16. 21:06
 3/3 A kérdező kommentje:

Én is azt hittem hogy pár hónap múlva vége,de már 1,5éve,és csak egyre jobban vágyom rá...

Az a baj,hogy nem tudom egyszerűen elterelni,mindig ott van a gondolataim mögött.

2012. jún. 17. 12:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!