Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyiket válasszam?

Figyelt kérdés
van egy 4 éves kapcsolatom és szeretem a barátomat de mostanában elég sokat vitázunk és romlik kissé a kapcsolatunk, viszont van egy fiú akinek tetszem és szeretne velem jármi.nekem is tetszik az a fiú de nem tudom hogy mi tévő legyek.Segitsetek légyszives.
2012. jún. 16. 15:28
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha már felmerült benned, akkor a régi kapcsolatodnak már vége.
2012. jún. 16. 15:29
 2/6 anonim ***** válasza:
Háát mérlegelj... A biztos több éve tartó szerelmet választod egy ismeretlen kalanddal szemben? A Te döntésed!
2012. jún. 16. 15:30
 3/6 anonim ***** válasza:
En eloszor meggyozodnek, hogy az uj pasi tenyleg ennyire komoly es tenyleg megerdemli-e a figyelmed.. lehet, hogy csak jatszani akar veled.. de lehet, hogy tenyleg komolyan gondolja.. ezt fel kell merned..a masik meg, ha a kapcsolatod romlik a paroddal es mar egy uj "szerelem"-en gondolkodsz akkor biztos, hogy mar menthetetlen a kapcsolatotok .:) de ezt akar meg megbeszelni is meg lehet a paroddal :) es jova hozhatjatok.. :){szerintem nem nagy az eselye }
2012. jún. 16. 15:39
 4/6 anonim ***** válasza:
Attól, hogy elgondolkodtál a 'cserén' az nem feltétlenül jelenti azt, hogy a mostani kapcsolatod eldobandó.. Nekem is voltak hasonló kételyeim és én a párom mellett maradtam, mert rájöttem, hogy a viták ellenére szeretem.. Ha gondolkodni kell azon, hogy elhagyd-e nem csak úgy jött és rögtön szakítottál vele, akkor szerintem szereted a párod és rendezned kell vele a problémákat ( ha olyan jellegűek, amiket rendezni lehet). Szerintem várj még és beszélgess a pároddal :)
2012. jún. 16. 15:44
 5/6 A kérdező kommentje:
hát az az új fiú nagyon kedves velem még azt is mondta h vár rám ha szakitani szeretnék.nem tudnák a másik fiúba egyenlőre szerelmes lenni.a barátomért megis halnák de fáj h megtetszett mellette valakiés nemtudom hogyan hozhatnánk helyre ezt az egészet.
2012. jún. 16. 15:45
 6/6 anonim ***** válasza:
Soha ne hagyj el olyat akit szeretsz olyanért aki csak tetszik, mert aki tetszik majd elhagy olyanért akibe beleszeret!!!!
2012. jún. 16. 15:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!