Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fontos! Ugye nem szabad írnom?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fontos! Ugye nem szabad írnom?

Figyelt kérdés

Felvettem egy fiút msn-re(azért nem személyesen, mert messze lakik)Eddig kétszer írtam rá, ő egyszer se rám.

Beleszerettem...

És ez az egész nagyon fáj. Mert már sok fiúval porul jártam. Egynek sem kellettem. Ő pedig mindenhogy tökéletes számomra. De nem ír rám pedig most is fenn van.

Ugye harmadszorra már ne írjak neki??

2009. júl. 4. 22:23
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Velem is ugyenez a helyzet, mint veled... már ráírtam párszor msn-en,akkor nagyon kedves meg minden, de ő soha nem kezdeményez :S Ha akarna vmit tuti h írna legalább...

Így hát vhogy el kell tudni felejteni, nem lesz könnyű, de neked is ezt tanácsolom :S

De azért ha írna majd írd már meg ide ;)

2009. júl. 4. 23:45
 12/14 anonim ***** válasza:
hát ha engem felvennél és nem nyögnéd ki mit szeretnél akkor mit csináljak veled? szerencsétlen gyerek ha nem ismer csak egy partner vagy a százból msnen
2009. júl. 5. 01:14
 13/14 anonim ***** válasza:
Azt írtad, nincs is rosszabb, mint kétségek között vergődni. Akkor mért nem írod/mondod meg neki, hogy érzel? Lehet, hogy elutasít, akkor már teljes nyugalomban "vonhatod meg a vállad", úgymond, hogy nem jött össze. De ha ő is bír téged? Akkor mi van? Akkor az van, hogy butaságnak fogod érezni, hogy alig mertél szólni neki :) Szerintem megéri a próbát, hívd el valahová és beszélj vele...
2009. júl. 5. 01:19
 14/14 anonim ***** válasza:
Jesszus te hány éves vagy? 10?
2009. júl. 5. 02:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!