Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fontos! Ugye nem szabad írnom?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fontos! Ugye nem szabad írnom?

Figyelt kérdés

Felvettem egy fiút msn-re(azért nem személyesen, mert messze lakik)Eddig kétszer írtam rá, ő egyszer se rám.

Beleszerettem...

És ez az egész nagyon fáj. Mert már sok fiúval porul jártam. Egynek sem kellettem. Ő pedig mindenhogy tökéletes számomra. De nem ír rám pedig most is fenn van.

Ugye harmadszorra már ne írjak neki??

2009. júl. 4. 22:23
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Ha akar, kezdeményez, de semmi értelme nincs, ha csak erőlteted a dolgot. Szóval, már ne, ha eddig nem akart rád írni, nem attól jön meg a kedve, ha zaklatod.
2009. júl. 4. 22:25
 2/14 A kérdező kommentje:
Tudom, de amikor ráírok mindig annyira kedves és aranyos. Lenne akkor bunkó legalább. Talán akkor könnyebben ki tudnám verni a fejemből...
2009. júl. 4. 22:27
 3/14 anonim ***** válasza:
90%
Hogy az istenbe szerettél belé? Személyesen még nem is láttad, még csak virtuálisan se beszéltél vele....láttad myvipen vagy iwiw-en 2 képét és rómeó?:D amúgy szerintem gondolkozz el azon, hogy mi a szerelem, mert az egy dolog, hogy létezik első látásra de nem így xD amúgy meg ha nem ír küldj rezgőt :D
2009. júl. 4. 22:27
 4/14 A kérdező kommentje:

De beszéltem vele személyesen. Csak kollégista vagyok és tudod mos van a nyári szünet...

Nem vagyok nagy híve az msn-nek sem

de ha nincs más...

2009. júl. 4. 22:29
 5/14 anonim ***** válasza:
69%

miért is ne lehetne szerelmes? látta képeken tetszik neki és kész. 1 kép alapján el tudom dönteni, h tetszik -e az illető vagy sem. szeritnem ő is így van vele... amúgy ne írj rá. hagyd, h ő írjon.

20/F

2009. júl. 4. 22:32
 6/14 anonim ***** válasza:
52%

miért nem mondod meg neki hogy szerelmes vagy?

Néha azért várd meg míg ő ír,mert így sosem fogod megtudni hogy ő milyen gyakran akar veled kommunikálni.

2009. júl. 4. 22:38
 7/14 A kérdező kommentje:

Kijelentkezett...

Ennyi:'(

2009. júl. 4. 22:39
 8/14 anonim ***** válasza:
76%

hát akkor legközelebb megmondod neki, vagy ha nem akkor felejtsd el... evvan.

27/L

2009. júl. 4. 22:45
 9/14 A kérdező kommentje:

Rendben.

De ennél rosszabb érzés nincs is a világon. kétségek között lenni és reménykedni...

2009. júl. 4. 22:47
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
tudom, de ilyeneken mindannyiunk átmegy, néha nem is egyszer. vedd kezedbe a dolgokat és mondd el neki. Ha ő nem viszonozza, akkor is legalább megpróbáltad :)
2009. júl. 4. 22:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!