Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti mit tennétek a helyemben,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit tennétek a helyemben, megcsalásos téma?

Figyelt kérdés
10 év és két gyermek után egy fél éve rájöttem a párom minden nőnek udvarolgat,bepróbálkozik,meg is csalhatott már,úgy hogy ne tudjam meg.Teljesen kiábrándulva és sértettnek érzem magam és szívem szerint keresnék én is valakit magamnak,de nem tudom jó döntés volna-e.De ennyiben sem tudom hagyni a dolgokat mert nem szeretnék öregen és csúnyán arra ébredni,hogy az ember lelépett egy 20 évessel.
2012. jún. 15. 15:05
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Kérdező: miért tőle várod, hogy lépjen ha neked van valamilyen gondolatod. Lassan megfordulni látom a kérdés irányát, mert mintha azt sugallnád, hogy neked lenne, akivel jobban élnél...
2012. jún. 15. 17:25
 12/14 A kérdező kommentje:
Itt nem a huncutkodás hiányáról van a szó, az embert kell állandóan unszolni,hogy legyen valami.Amúgy meg ha nem kapná meg akkor az miért lenne már indok arra,hogy félremenjen?Akkor én már rég megcsalhattam volna.És ez nem siránkozás,de elvileg erre való ez az oldal.
2012. jún. 15. 17:34
 13/14 anonim ***** válasza:
Valszeg nincs gusztusa hozzád. Elhiszem hogy te olyan vonzónak tartod magad mint 50 kilóval meg két szüléssel ezelőtt voltál, de valljuk be az idő mindenkire hat. A lógócsöcsű lelakott nő meg már nem annyira vonzó mint a friss pipihusi. Ez van. :)
2012. jún. 15. 17:49
 14/14 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom, ha már ezt csinálja szerintem mindegy mit teszel, a gyerekek mennyi idősek? Ne rajtuk csattanjon le az összes feszültség meg minden...
2012. jún. 15. 20:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!