Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi legyen a téma?
Van egy lányaki tetszik, és hétfőn elszeretném hívni fagyizni...mi legyen a téma út közben?
ő 6.os, én 5.es vagyok...fontos! Segítsetek! És ha megyünk visszafele akk elmondjam h tetszik ő nekem?
:D:D:D:
Aranyos. :)))
Akármiről beszélhetsz vele, de mondd neki, hogy: Figyelj, te teszel nekem. Majd beugrik neki...még amúgy is fiatal vagy, tanulj és ráérsz még a csajozással.
ne mond el, hogy tetszik neked, ne tervezd el előre miről fogsz beszélni, az jön magátől, csak ne gondolj arra, hogy na most mit mondjak, mért mikor mással beszélsz előre eltervezed? Ha meg nem jut eszedbe semmi inkább halgass ne beszélj hülyeségeket.
A legjobb kérdés a válasz.
Te vagy a Pingú?
Hát ilyen alapdolgok..Mit szeret csinálni a szabadidejében,hobbik,mi a kedvenc együttese/könyve..
6.
Jaja..én vagyok..
Arcrapuszi... Nem kell egyből szájra menni.. Ha azt nem hagyja, akkor gáz a csaj :D (ha te is bejössz neki)..
Azt meg nem muszáj külön kijelentgetni, hogy tetszik neked, nyilván le fogja szűrni, ha elhívod fagyizni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!