Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi legyen a téma beszélgetés közben?
MSN beszélgetésre gondolok.
Egy csomószor a ép előtt ülünk, ekkor rászólok:szia!mizu?
..válaszol....És teljesen leblokkolok, nem tudok mit kérdezni, 20 percenként ráírok, jaj most....-lek, azé nem írtam, közbe meg azért, mert nem tok kit írni...
Mi legyen a téma?Egyébként meg 6.-os vagyok, tehát ne legyen sok perverzkedés, csak egy kicsi max. viccből..
Szia!Amúgy a srác hányadikas?
Egy csomó mindent lehet kérdezni pl.:(szia hogy vagy, milyen volt a napod, mit csináltál ma, úgy általában mit szokott/szeret csinálni, hová szokott eljárni a haverjaival stb...de azért hagyd h ő is kérdezgessen aztán, majd csak kialakul vmi)Végül is bármit kérdezhetsz ami az eszedbe jut.
Csak az a sz*r ha olyan a srác aki elintézi az egészet egy szóval, mert akkor azt nem igazán lehet beszélgetésnek nevezni.
Egyetértek az elsővel.Randizásba kellett volna írnod...,de most már mind1.Próbálok egy 12 éves fejével gondolkozni.
Beszéljetek a jövőről:
-Mi akarsz lenni(ha fel nősz)?
-Hova mész nyáron?
Suliról:
-Mi a kedvenc tantárgyad?
-Melyik tanár a kedvenced?
Privát(ha megkérdezheted,és jó az egyenes beszéd):
-Van már barátod?
Általános témájú szórakozások:
-Mit sportolsz?
-Mit szoktál csinálni szombatonként.
-Milyen zenéket szeretsz?
-Milyen filmeket szeretsz?
-Miért szereted pont azt?
-Milyen állatokat szeretsz?
Otthoni dolgok pl: szülőkről.
Ezeket megkérdezheted,vagy önállóan elmondhatod neki.HAjrá
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat(azért még jöhet rengeteg!)
Én fiú vagyok, és 6.-os.
A lány is 12 éves, és 6.-os...sőt oszt.társak avgyunk, tehát még nehezebb ha nem jön össze...
12 évesen egy lánynak én max annyit mondtam hogy: Szia
Ez volt a legtöbb ami kijött belőlem, szal ez fejlődik idővel, most már tudok beszélgetni velük mondjuk bnőm még nem volt...de majd most:)
F17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!