Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennétek a helyemben, megcsalásos téma?
Bizony most elmorzsolok egy könnycseppet. (s már csak ezért az egy mondatomért is várom a lepontozást! De még folytatom.)
Egy ilyen helyzethez te is kellettél. Mondom innen férfiként. Mi férfiak egy NŐT veszünk feleségül, s nem az a baj, hogy nem maradsz húszéves, s nem az, hogy nem maradunk előtérben, de bizony időnként szükség lenne arra a nőre a későbbiekben is. S nem csak az ágyban, nem csak szexben.
Hanem a mindennapokban. Ha ezt elfelejted, mert otthon annyi dolgod van, hogy mindig kényelmes a kinyúlt mackó, meg a sátor méretű bugyi bizony nem buzog bennünk a tettvágy. S az ember szeme félrekalandozik. Lehet, hogy nem tesz semmit, de jó érzés nekünk férfiaknak, ha egy ilyen flört során ismét férfinak néznek bennünket a NŐK.
Tehát kétoldalú a penge amit forgatsz. Félreléphetsz, elhagyhatod vagy tűrheted, de először tessékszépenszíveslenni tükröt használni s feltenni A KÉRDÉST.
35F
Szerintem is ott a gond hogy elhanyagoltad. Attól mert te úgy gondolod hogy mindent megkapott tőled attól még nem biztos hogy úgy is volt. Hallottam már olyan nőtől is ezt aki havonta/kéthavonta egyszer kefélt a férjével aztán meg csodálkozott hogy féleqrt, és ő is azt bizonygatta hogy nem volt rá oka.
Ha nem lett volna nem tette volna. Ennyi. Nézz magadba ha tudsz változtass, ha nem a akkor tűrd, vagy válj el.
értem én, hogy férfiak vagytok, de azért tessék már belegondolni, hogy 2 kisgyerekkel, optimális esetben teljes állás mellett, plusz még a házimunka... bizony este nincs energia huncutkodni... meg hetente 3szor konditerembe járni, vagy akár csak elmenni futni fél órára. mert akkor a gyerekekkel mi van? a vacsorával mi van?
könnyű elvárni az asszonytól, hogy nő maradjon, de azért kis segítség, bíztatás is kell... ha úgy sem változtat, akkor érthetőbb a kacsintgatás.
na, elnézést, kicsit elkalandoztam:)
én a helyedben amúgy annyit tennék, hogy leülnék megbeszélni, hogy mi a helyzet. ne tippelgess, ne állj bosszút, mi értelme?
Nincs azzal semmi gond, ha a sok elfoglaltság mellett nincs kedve huncutkodni csak akkor ne itt sírja el hogy félredug a férje, hanem viselje,mert ezt csak magának köszönheti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!